Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Tényleg olyan jó porszív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg olyan jó porszívóval önkielégíteni?

Figyelt kérdés
Esetleg volt már ilyen élményben részetek? Ha igen akkor írjátok már le milyen érzés volt?
2011. márc. 20. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

oké, ez a topic csöpög az iróniától... :D

meg ne próbáld főleg ha működik mert a benne lévő forgó alkatrészek (ventilátor) igen csúnyán belevágnak a p*csöbe (ja és a péniszben artériák is futnak szóval el is vérezhetsz akár...)

2011. márc. 23. 15:27
 12/16 anonim válasza:
90%
Na a gége cső kb akkora mint a makkom, annyi volt a játék, hogy berezgett a cső rajta, és áh, ha tehetném csak azzal csinálnám.
2014. febr. 3. 00:47
 13/16 anonim válasza:
Isteni, nagyon jó érzés 12/f
2016. febr. 19. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha már valaki annyira kattant mint én is ,hogy mindenképp kipróbálja 1-2 dologra érdemes figyelni a kellemetlenség elkerülése végett. Eleve rakd be a farkad és úgy kapcsold be igy egyenletesen kezdi el szivni. Ha lehet állitani az erőt a porszivon vedd legalacsonyabbra először. A heréket külön péniszgyűrűvel fogd össze.(ez azért kell mert nekem is először beszippantotta a herét és hidd el nem volt annyira kellemes igy) Igazából baromira nem az izgató,hogy be van dugva a farkad hanem amikor elkezdi szivni és megduzzad a makkod közbe óvatossan úgy csinálsz mintha húznád ki a farkad de nem húzod csak addig amig elnem kezdi vibrálni a makkodat a szivóerő. Az valami brutális érzés,konkrétan 1-2másodperc alatt eltusz menni. Hozzáteszem én sokáig birom ha kell a szexet 1 órán keresztül akár de ezzel bármikor és bárhányszor eltudnék menni konkrétan 2 mp alatt. Na ezt az érzést megéri mindenképp kipróbálni.
2021. aug. 4. 15:37
 15/16 anonim válasza:

14/14 tökéletesen leírja a használatot és az érzést!

Én is használom, pedig van nőnemű (mielőtt valaki "unatkozna"!) társam!

Ez a rezgés, vibrálás, fantasztikus, egy egész más érzés!

Nem a porszívó csövet kell használni, hanem az arra csatlakoztatott klf. átmérőjű műanyag toldatok közül, a felhasználó méretének megfelelőt! A toldatra lehet furatokat készíteni, amik a szívás erősségét csökkentik (fals levegő!)!

Sikosítható, mosható, tisztítható!

2022. dec. 16. 09:25
 16/16 Csubi3 válasza:
Èn is próbáltam pèldáúl ma is nagyszerű èrzès főleg ha van előtted valakinek a kèpe akit leszopatnál olyan mint ha leszopna
2022. dec. 19. 17:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!