Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elég fiatal lány vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég fiatal lány vagyok és kívánom a szexet. Önkielégíteni szeretnék de nemtudom hogy hogyan. Lécci adjatok ötleteket hogy hogyan csináljam? (normális választkérek. )

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 22:04
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
Nem durva :) ez egy természetes dolog vágysz rá nincs ezzel semmi gond.
2011. márc. 20. 22:26
 22/37 A kérdező kommentje:
és akkor elég hogyha néha az ujjammal megpróbáloom?
2011. márc. 20. 22:27
 23/37 anonim válasza:
Ha feltudod magad izgatni akkor ujjazhatod magad és lehet még jó is lesz, de ha nem sikerül vagy nem jó akkor csak simán izgasd a csiklód és gondolj erotikus dolgokra
2011. márc. 20. 22:30
 24/37 anonim válasza:

szerintem elég:)

csak simogasd a csiklód hidd el elég lesz;)

később ha "jobban megy" akkor csinálhatod az ujjaddal

de csak finoman és ne dugd mélyre!

2011. márc. 20. 22:32
 25/37 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen maradj a csiklódnál. Azzal próbálj játszogatni. Ujjazással ráérsz még bőven.
2011. márc. 20. 22:39
 26/37 anonim ***** válasza:

tegnap 22:27

Én odaadnám a nyelvemet és megmutatnám azt is hogy kell kézzel! ;)

Amúgy ez egy teljesen természetes dolog. Nincs olyan hogy síkhülye hozzá! Ilyent ne is mondj! A te tested, neked kell megismerned! Játsz vele, és simán rájössz, hogy hol jó meg ilyenek, de ha akarod élőben is megmutathatom. :)

2011. márc. 21. 00:51
 27/37 anonim válasza:
66%
00:51 nek szerintem szégyeld magad miket írsz egy kislánynak megmutatnád neki hát énis mutatnék neked valamit az öklömet a bofádba te perverz állat
2011. márc. 21. 03:37
 28/37 anonim ***** válasza:
Az nagyon fontos, hogy csak akkor csináld, ha nyugodt körülmények között vagy egyedül. Először a melleid kezd simogatni, aztán menj le a hasadra, utána a hajlataid, combod, és amikor, már nagyon felizgultál, akkor kezd a puncidat és a csiklód simogatni.
2011. márc. 21. 07:57
 29/37 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki egy igazi férfival. Úgy a legjobb.
2011. márc. 21. 08:40
 30/37 anonim válasza:
Ez természetes dolog, 14 évesen még én sem tudtam, csak mostmár. Én nem vagyok egy nagyon sexuális típus, de az én testemet is elkezdett erre felérni 14 évesen. Szerintem vegyél fel valami szép cicifickót, nézegesd meg magad, majd feküdj hasra mondjuk, és az egyik kezeddel a cicókádat körkörösen, vagy ahogy jólesik simogasd, izgasd, a másikkal a csikódat ahogy jól esik. Ne feszítsd magad, haggyad kialakulni az érzéseket. Közben gondolj valami sexire is.
2011. márc. 21. 15:16
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!