Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggodalomra?
Figyelt kérdés
kb 2 és fél hónapja egyutt voltamegy fiúval és védekeztunk, de az óvszert viszont nem ellenoriztuk le. Azóta már 3x is megjott és semmi terhességre utaló jelem sincs. Mégis azt kérdem, hogy van e okom aggodalomra, hogy az óvszer kiszakadhatott?2011. márc. 20. 21:46
1/7 anonim válasza:
Van okod aggodalomra, mert indokolatlanul parázol. Egyszer szívrohamot kaphatsz a semmi miatt.
2/7 anonim válasza:
én is ilyen parázós vagyok. 4 hónapja voltam együtt egy sráccal és semmi jelem nincs csak fel van puffadva az alhasam és félek h terhes vagyok..de sztem am egyikünknek sem kell félni:)csinálj tesztet én is azt fogok holnap:))
3/7 anonim válasza:
Ha 3-szor megjött akkor nem túl valószínű, hogy gond van. Amúgy meg ha az óvszer kiszakad azt többnyire anélkül is észreveszed, hogy különösebben keresnéd.
4/7 anonim válasza:
Lehet babot ettél és azért van felpuffadva a hasad :D
Kérdező, ha nem lettél terhes akkor már ugyan mindegy h kiszakadt-e akkor a gumi v nem.
5/7 anonim válasza:
Nincs semmi okod ra hogy feljel;)ha mar az eggyutlet utan menstrualtal akkor bizti hogy nem vagy az:)
6/7 anonim válasza:
Ismerősöm is így járt, és rendesen minden hónapban megjött neki az ominózus éjszaka után. Mégis félt. Öt hónap múlva kiderült h volt oka aggodalomra. És akkor már nem volt visszaút. Sajnos vannak akiknek nincsenek semmilyen terhességre utaló jeleik sokáig. Nem vagyok egy vészmadár típus, de szerintem meny el a nőgyógyászodhoz és nyugtasd meg magad:)Nem veszítesz semmit:)Max egy kis időt. De utána sokkal jobb lesz:)
7/7 A kérdező kommentje:
és hogyan derult ki?
2011. márc. 22. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!