Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled azokat akik a saját nemükhöz vonzódnak?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért? ha esetleg te is korod és nemed írd oda ;)2011. márc. 20. 21:45
11/26 anonim válasza:
én nem ítélem el őket sőt még támogatom is, mert nekik sokkal nehezebb ezt fölvállalni maguknak és családjuknak és éppen ezét lesznek olyanok akik öngyilkosok lesznek mert nem fogadják el őket vagy is egyfojtába piszkálják mássága miatt és ezt szomorúnak tartom mert attól ők még ugyan olyan emberek mint bárki más, e miatt nem kell elítélni csak azért mert a saját neméhez vonzódik
12/26 anonim válasza:
Kacsazsíros kenyeret hagymával!
14/26 anonim válasza:
nem! semmi jogom elítélni őket, hiszem semmi közöm mások magánéletéhez.
15/26 anonim válasza:
Nem ítélem el, engem aztán nem érdekel ki kihez vonzódik és kivel osztja meg az ágyát. Azt viszont azt hiszem elvárhatom, hogy ezt ne kelljen a világ arcába dörgölni és ne kelljen az utcán is szembesülni a szerelmükkel.
16/26 anonim válasza:
egyetértek az utolsó válaszolóval...
amíg otthol csinálja lesz@rom! de amikkor az utcán meglátom ki ráz a hideg a sok f@szfej csókolózó b@zi-tól!!
22/f
17/26 anonim válasza:
undorító gusztustalan.
viszont aki nem hangoztatja, nem látszik rajta és normálisan viselkedik azzal et tudok beszélgetni is.
19/26 anonim válasza:
el....senkit nem érdekel hogy ők bvzik...minek az a sok felvonulás??? Másrészt természetellenes.
20/26 anonim válasza:
utolsó vagyok...ha nem próbál rám mászni és normális és nem meséli hogy hány pasival volt akkor nem gáz és ha nem közeli ismerős vagy rokon...lekakilom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!