Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkeztek menstruáció alatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztek menstruáció alatt?

Figyelt kérdés

Valaki kifejezetten kedveli, hogyha menstruáció alatt is ugyanolyan a szexuális élet, mint előtte, valakit viszont taszít a gondolat is, hogy ilyenkor hozzá érjenek.(lányok)

Szeretek a párotokkal együtt lenni ilyenkor vagy inkább hanyagoljátok a témát(fiúk)

Ha igent válaszoltok, hogyan oldjátok meg a tisztálkodást?

Tudom, hogy ott a víz meg a szappan, de ha éppenséggel nincs kéznél.

2011. márc. 20. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
minket nem zavar, mivel nem túl erős a vérzésem, de amikor az, akkor is csináljuk. a lényeg, h legyen kéznél pzs, de többnyire akkor szoktuk csinálni, amikor lehet mosakodni is.
2011. márc. 20. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, de csak ha lehet utána zuhanyozni. 20L
2011. márc. 20. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Simán csináljuk havi alatt is. Engem egyáltalán nem zavar, őt se, és van amikor még jobb is mint máskor. Mivel többnyire itt vagyunk nálam a mosakodás megoldható, de persze mindenek előtt a pzs az ember legjobb barátja :D Na meg lehet kapni intim törlőkendőket, amik sztem erre a célra is tökéletesen megfelelnek.
2011. márc. 20. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Törölköző az ágyra, és nincs gond. Kivéve, ha a barátnőmnek nincs kedve hozzá. De néha kifejezetten vágyik rá, nekem meg nem gond. De utána tényleg kötelező a mosakodás :)
2011. márc. 20. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Véleményem szerint (és az orvosom véleménye szerint is) egészségtelen. Én nem kockáztatok, azt a pár napot ki lehet bírni.
2011. márc. 20. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Egészségügyileg tényleg nem a legjobb.

De exemmel csináltuk. Egy törölközőt tettünk alám, ha folyna ki vér, utána tusoltunk.

Bár nem olyan jó, mint rendesen. Ilyenkor a méhszáj leereszkedik, sokkal lejjebb van a könnyebb ürülés érdekében, így könnyebben is fáj.

Plusz ha görcs van rajtam, akkor még a tampont is kín-szenvedés feltenni, hát még egy pénisz...

Szóval ellene szavazok.

20/L

2011. márc. 20. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Előfordul, de praktikussági okok miatt (nem kell huzatot cserélni) a csaj közvetlen szex előtt a zuhany tus nélküli átalakításával kiöblíti magát.
2011. márc. 21. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. márc. 21. 08:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!