Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megőrülök a szexért! SEGÍTSETE...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök a szexért! SEGÍTSETEK! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

17/F vagyok! Már jó rég elvesztettem a szüzességem... jópár éve! De azóta senkivel nemtudtam úgy összejönni hogy szex is legyen! Már a maszturbáció is kevés! Folyamatosan ideges, feszült, ingerült vagyok mindenkivel!

Csajt meg hiába keresek, nemtalálok ideális nőt...(eléggé válogatós vagyok :S )

Lenne valami ötletetek hogyan tudnák ennek végetvetni?

2011. márc. 20. 21:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
39%
tegyél be egy banánhéjat a mikróba és azzal maszturbálj!
2011. márc. 20. 21:21
 2/25 anonim ***** válasza:
ne válogass:)
2011. márc. 20. 21:21
 3/25 anonim ***** válasza:
a banánhéjas cucc nem jó, má próbáltam, valahogy elszakad
2011. márc. 20. 21:22
 4/25 anonim ***** válasza:
53%
Ha jól nézel ki írj privit:) 17/L
2011. márc. 20. 21:24
 5/25 anonim ***** válasza:
61%
Valami baj van ezekkel a fiatalokkal, hogy a párkapcsolat csak a szexről szól inkább, komolyan olvassanak és sokkal többet megtudnak az életről, mint a szextől. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy elhanyagolható, mert nem! De attól ingerültnek lenni mert nem szexelt az ember az gáz sztem. Inkább foglald el magad.....
2011. márc. 20. 21:30
 6/25 anonim ***** válasza:
szekszualizáld meg anyukádat és akk tán nem lesz kangörcsöd :) sok sikert!
2011. márc. 20. 21:35
 7/25 anonim ***** válasza:
Sporttal (pl.rohanj naponta 10km-t)vagy/és munkával próbáld meg lefárasztani magad.Ha nem elég irány a pszihológus.
2011. márc. 20. 21:40
 8/25 A kérdező kommentje:
micsoda tanácsok :P
2011. márc. 20. 21:44
 9/25 anonim ***** válasza:
83%
Menj prostihoz.. de ne az útszélihez hanem aki a lakásán fogad :P hidd el egy élmény lesz :D én havi rendszerességgel megyek. Nincs udvarlás meg a sok felesleges szar csak betesz kivesz viszlát XD
2011. márc. 20. 21:46
 10/25 A kérdező kommentje:
kb mennyiér?
2011. márc. 20. 21:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!