Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a szexért! SEGÍTSETEK! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
17/F vagyok! Már jó rég elvesztettem a szüzességem... jópár éve! De azóta senkivel nemtudtam úgy összejönni hogy szex is legyen! Már a maszturbáció is kevés! Folyamatosan ideges, feszült, ingerült vagyok mindenkivel!
Csajt meg hiába keresek, nemtalálok ideális nőt...(eléggé válogatós vagyok :S )
Lenne valami ötletetek hogyan tudnák ennek végetvetni?
2011. márc. 20. 21:19
1/25 anonim válasza:
tegyél be egy banánhéjat a mikróba és azzal maszturbálj!
3/25 anonim válasza:
a banánhéjas cucc nem jó, má próbáltam, valahogy elszakad
4/25 anonim válasza:
Ha jól nézel ki írj privit:) 17/L
5/25 anonim válasza:
Valami baj van ezekkel a fiatalokkal, hogy a párkapcsolat csak a szexről szól inkább, komolyan olvassanak és sokkal többet megtudnak az életről, mint a szextől. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy elhanyagolható, mert nem! De attól ingerültnek lenni mert nem szexelt az ember az gáz sztem. Inkább foglald el magad.....
6/25 anonim válasza:
szekszualizáld meg anyukádat és akk tán nem lesz kangörcsöd :) sok sikert!
7/25 anonim válasza:
Sporttal (pl.rohanj naponta 10km-t)vagy/és munkával próbáld meg lefárasztani magad.Ha nem elég irány a pszihológus.
8/25 A kérdező kommentje:
micsoda tanácsok :P
2011. márc. 20. 21:44
9/25 anonim válasza:
Menj prostihoz.. de ne az útszélihez hanem aki a lakásán fogad :P hidd el egy élmény lesz :D én havi rendszerességgel megyek. Nincs udvarlás meg a sok felesleges szar csak betesz kivesz viszlát XD
10/25 A kérdező kommentje:
kb mennyiér?
2011. márc. 20. 21:51
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!