Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mennyire normális? (LENT! )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális? (LENT! )

Figyelt kérdés

Szűz lány vagyok, és szoktam maszturbálni, de csak a csiklómat izgatom. Mindig benedvesedek,meg minden tökjó,és akkor megpróbálom feldugni az ujjam. Egy ujjamat fel tudom dugni,de nem jó érzés,és nem értem hol okoz ez örömet :( Ráadásul úgy tudom (elég tapasztalatlan vagyok,pedig nem tinilány vagyok) hogy amikor felizgulsz,akkor benedvesedik,és kitágul a vagina. Nekem azonban ugyanolyan szűk!! Amúgy van egy barátom,és remélem eljutunk a szexhez is,de most tökre be vagyok parázva,hogy szűk vagyyok!!!

Lécci írjatok,hogy ez mennyire normális!!!!!!! 19/L

2011. márc. 20. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
igaz én fiatal vagyok,16 éves,de én is igy voltam. kb fél éve probaltam ki először. hat nekem sem ment,ugy voltam mint te. aztán többször probalkoztam,és ma már nagyon jó. :)
2011. márc. 20. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
A vagina lehet kitágul, de a szűzhártya attól még ott van -.-
2011. márc. 20. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Sztem nem kéne feldugdosnod az ujjad! Magadnak akarod elvenni a szüzességedet, vagy meghagyod majd egy szerelmednek?
2011. márc. 20. 20:58
 4/10 A kérdező kommentje:

első: Köszi,akkor próbálkozom :)

második: És a szűzhártyám kiszakadhat,amikor megujjazom magam? Mert ha igen,akkor az fájna,és vérezne,nem?

2011. márc. 20. 20:59
 5/10 A kérdező kommentje:
utolsó: a szüzességet csak a fiú tudja elvenni... :)de ahogy gondolod,végül is érthető mit mondasz,csak hát az ember felfedezi a testét!!
2011. márc. 20. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem kell izgulnod.

El fog múlni a fájdalom és a félelem érzet is ha a párod fogja csinálni.

Személy szerint én már 3éve nem vagyok szűz és még mindig nem okoz olyan örömet ha magamnak csinálom.

De ha a párom ujjait érzem magamban akkor azzal elvisz a csúcsra.

Majd meglásd;) A párod elvisz majd a csillagokig(ha ügyesen csinálja és elég kitartó):)

2011. márc. 20. 21:00
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!!! :))
2011. márc. 20. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Am tök normális és igaza van a kommentelők 1 részének szerintem is a pároddal csináljátok de ha magad szeretnéd akk óvatosan mert a szűzhártyát átt tod szakitani am azért kellemetlen mert még szűz vagy majd ha nem leszel ez is jol fog esni!
2011. márc. 20. 21:33
 9/10 Girlnextdor ***** válasza:

siman gyakorolgass:) abban semmi rosz nincs. pl en sem elvezem ugy ha a sajat ujjaim jarkalnak oda lent, a baratom ha csainalja akkor annal inkabb. Es ne halgass masokra hogy igy megy ugy a szuhartya annak semmi szerepe sincs, meg vallasilag sem...addig vagy szuz amig egy ferfi nem hatolt be...

ps: nem feltetlenul fogsz verezni es nem feltetlenul fog fajni amikor elveszted a szuzesseged:) ha oda kerul a dolog kerd meg a baratod hogy sokaig izgasson elotte, hosszu legyen az elojatek hogy te is rakeszulhess rendesen testileg lelkileg es akkor nem lesz baj. Sok sikert hozza es addig is jo felfedezest;)

21?L

2011. márc. 23. 16:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat utolsó :))))

Megnyugtattál,és tetszik a hozzáállásod ezekhez a dolgokhoz :)

2011. márc. 23. 17:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!