Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem áll fel a 20 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel a 20 éves barátomnak?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. régebben elég pajzán életet élt a barátom,mindenkit kihasznált és mindenkivel lefeküdt akivel csak tudott. mivel jóképű,nem volt nehéz dolga..

aztán megismert engem,és egymásba szerettünk. a mai napig mindennél jobban szeretjük egymást,már van közös kutyusunk is,és már az összeköltözést tervezgetjük.. azonban... a kapcsolatunk eleje óta vannak szexuális problémáink. néha nem áll fel neki.. minden különösebb ok nélkül,van mikor 1-2 órát dolgozok rajta,egyszer jó,majd mire lenne az aktus,megint kicsi lesz neki.. nem tudjuk mi miatt,néha semmi probléma nincs,viszont mikor van akkor mind2nk hangulata kihat arra a napra.. nagyon szeretem őt,de nagyon félek h ez hosszútávon negatívan hat a kapcsolatunkra.. nem akarom elveszteni,mindennél jobban szeretem, de ez így akkor sem jó.. nem dohányzik,nem iszik alkohol csak alkalmakkor, nem jár el nagyon sehova bulizni sem,csak velem..

mitől lehet?

2011. márc. 20. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Először is legegyszerűbb ha leültök és megbeszélitek a dolgot (ha még nem tettétek). Biztos vagyok benne hogy az segítene ha ő is nagyon akarja. Nem kell félni, ez nem hiszem hogy betegség, csak lelki okok. Írtad, hogy régebben milyen életet élt. Meg akar változni Miattad. Mert szerelmes beléd. Rájött hogy ez a jó út és nem a régi. Valószínűleg ez áll a dolgok mögött. Meg akar felelni neked, be akarja bizonyítani hogy felhagyott a régi viselkedésével és téged szeret és nem használ ki. Ne állíts elé elvárásokat, lássa hogy te így is szereted (bár 3 év alatt ez tudatosulhatott volna már benne). Nem tudom hogy mennyit beszéltek a dologról, az se jó ha egyfolytában felhozod. Figyeld meg hogy milyen körülmények között sikerül, és akkor próbáld mindig az felé venni az irányt.

Remélem segítettem.

2011. márc. 20. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egyszerü és tömör leszek!

A basz.ástól nem áll fel neki,mert eddig valoszinü csak érzelmek nélkül csinálta és amikor egy férfi szerelemből szexel az ilyen kapcsolatuk után elég nehéz ügy!Tapasztalatból mondom,sok munka vár még rátok,de főleg ő rá,ahogy annak idején én rám!

2011. márc. 20. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

"nem akarom elveszteni"

Ez őszintébben azt jelenti, hogy elhagyod, ha így marad... nem?

2011. márc. 20. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
biztos aranyere van
2011. márc. 22. 00:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!