Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Spriccelt már a barátnőtök a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spriccelt már a barátnőtök a szátokba?

Figyelt kérdés
A legutóbbi szeretkezés alkalmával amikor nyalogattam a barátnőm csiklóját, akkor egyszer csak egy adag édeskés folyadékot "lőtt" a számba. Nektek volt már ilyen tapasztalatok? Tudom hogy ingerlés hatására a nők is képesek ilyesmire, de eddig csak a G pont izgatásával történ ilyen.
2011. márc. 20. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

:) Énis tapasztaltam már.bár ez partner függő ,mert nem mindenki képes elmenni oral közben... jó tudni és érezni olyankor ,h neki ez nagyon jó... tehat nekem is jó.bár azt se felejtsük ki ha lovaglás közben történik ugyan ez:) én személy szerint azért odavagyok^^

22F

2011. márc. 22. 10:21
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint nem is annyira ritka "jelenség" :).

Bár ehhez képest igen keveset lehet róla hallani, olvasni. :(

Milyen tapasztalatotok van a "nedű" állagával ízével kapcsolatban?

2011. márc. 23. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Még nem történt ilyen, de nagyon várom már a pillanatot :)

27/F

2011. márc. 25. 16:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!