Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek? (Lent)

Eppen azert, amier mondtad.. HOgy az elso altalaban faj meg ha egy nagyon kicsit is, akkor is. Es gondolj mar bele, ha valaki olyasvalakivel szexelsz, aki nem szeret, csak gyorsan meg akar dugni, aztan viszlat, szerinted fog arra figyelni, hogy ha neked nem kényelmes a helyzet, poziciot valtsatok vagy ha faj, hagyjatok abba es kezdjetek kesobb ujra?
Ha meg te nem szereted, akkor lehet nem tudnal annyira feloldodni, ellazulni, akkor meg azert nem jonne ossze a szex..

Nem tudom, de én eléggé vágyok egy szűz csajra akinek...
18F

Utolsó előttivel éretek egyet.24
/L

én speciel nem akartam úgy járni, hogy bumm, gyorsan megraktak, szeva, volt nincs szüzesség. Azt akartam, hogy az a VALAKI engem akarjon, ne a lukamat. Ennyi. Aki pedig ilyen, az meg is érdemelte, hogy elvegye.
Másik: honnan szeded, hogy az első szar? Nekem nagyon jó élmény volt, attól függetlenül, hogy fájt is, de sosem fogom elfelejteni. Bár mindenkinek ilyen lenne.
plusz: előtte legalább 2x nem ment, mert fájt és beparáztam. Szerinted egy olyan tag aki nem szeret az mit reagál? Annál nem lett volna több alkalom sztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!