Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, írjatok már olyan szöveget nekem, amitől ti totál beindulnátok ha egy csaj ilyet küldene nektek smsben! Rendben? Olyan kell amitől eldobja az agyát! Felpontozlak ha írsz.
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 19:55
11/14 anonim 

válasza:

Sok konkrétumot ne írj, ha nem akarod hogy a haverjainak mutogassa mit írtál. Már jó néhány sms-t láttam, amiben a csaj leírja, hogyan izgatná a pasit és hogyan szeretkezne. A srác nem tartotta titokban... Inkább valami olyasmit írj, hogy szeretnél vele együtt lenni valami zavartalan helyen. Ezt nyilván tovább fogja gondolni, mi történhet kettesben :)
30F
12/14 anonim 

válasza:

Találd ki hogyan kényeztesselek. A mai nap a tiéd!
13/14 anonim 

válasza:

hát azért a túl rejtélyesség se mindig válik be XD az én összefuthatnánk egy köszönés erejéig-em nem vált be xd :D
14/14 anonim 

válasza:

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad. .. ez bevállt XD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!