Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak szex közben néha lekonyul a szerszáma, de utána újra kemény lesz. Ez mitől van?
Sőt, van amikor orálisan izgatom, és akkor is hol kemény neki, hol puha lesz, nem tudom mitől, nincs semmi baj velünk, összhangban vagyunk az ágyban, csak engem sokszor zavar ez.
Szerintetek?
És mit ajánlatok, mit csináljak?

Neki már az első együttlét óta ilyen, nem rég óta vagyunk együtt, lehet csak még zavarban van.
Igazából nem zavar, csak mindig azt hiszem hogy bennem van a hiba, nem vagyok elég vonzó neki...Ezért idegesít.
ÉS szeretnék segíteni neki.

"Igazából nem zavar, csak mindig azt hiszem hogy bennem van a hiba, nem vagyok elég vonzó neki...Ezért idegesít."
És te szeretnél segíteni neki? :) Szerintem neked kelne inkább el egy jó nagy adag önbizalom-szérum. :)

nem ismeritek magatokat azért.ha akarom áll,ha nem akkor nem.csak olyanra kell gondolni.
24/ff
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!