Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képesek a férfiak elérni az orgazmust az önkielégítéskor?
Figyelt kérdés
Mit tesznek, mire gondolnak, milyen körülmények között?2011. márc. 20. 18:21
31/34 A kérdező kommentje:
Ok, feladom. :) Eddig egyszer sem jött össze, hiába csináltam akármeddig.
2011. márc. 20. 19:23
32/34 anonim 

válasza:

akkor menj urológushoz, majd ő elmagyarázza, akkor talán megérted végre
33/34 anonim 

válasza:

Jáájjj. Minek áll neki valaki az egésznek, ha nincs is felizgulva? Ha már áll, akkor kezdd el, és akkor sem két percig... Ja, meg szorítsd meg, ha 2 ujjal húzogatod néha, akkor nem fog történni semmi, csak összemegy.. :D Ha meg sehogy se, akkor nem tom. Az én pasijaim szerették, ha a végét simogattam kézzel, úgy h nem volt rajta a bőr, és utána elég volt húzogatni, akkor már jobban fel voltak izgulva pl ezt is próbálhatod. De csak akkor, ha már áll...
19/N
34/34 anonim 

válasza:

Ha már áll, akkor kezdj el csinálni vele valamit. Csak úgy spontán előkapva nekem is nehézkesen lesz merevedésem csupán magától a fizikai stimulálástól. Markolj rá egész kézzel, szorítsd is valamennyire, és lehetőleg gyorsan csináld. Kell ahhoz néhány perc, hogy érezz is valamit, de fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!