Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az, ami nektek jól esik? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Imádom,ha a barátom harapdálja a fülem,a nyakam,ha simogatja a combom belül,meg mindenhol,és ott is... :) És nem tudom,hogyan tudnék ÉN is neki örömet szerezni!! Mi az,ami jólesik,és szeretitek?? Kérlek írjatok ötleteket!!! Előre is nagyon köszi :)))2011. márc. 20. 18:10
1/7 anonim 

válasza:

Kábé ugyanez. A száj, a tarkó, a lágyék érzékeny területek, ezeket célozd meg!
2/7 anonim 

válasza:

Az esik a legjobban, ha látom a barátnőm szemén a gyönyört, amikor elmegy, és közben érzem a teste minden rezdülését is.
3/7 anonim 

válasza:

én azt az arckifejezését imádom, miután elment, és oylan csibészesen mosolyog, és azt hiszi nem látom, mert az én szemem is csukva van, de nem, és látom, és az a legjobb. soha máskor nincs olyan mosolya, szóval én ennek elérésére szoktam törekedni, valahogy úgy, hogy eleinte cirógatom a nyakát, simizem a hátát, a hasát, a combját, aztán hozzáérek ott lenn, de gyorsan elkapom a kezem, vissza a nyakhoz, a mellkashoz, majd a hátát, a combját, és érzem, miközben az egész teste beleremeg, aztán ott lenn újra, egyre gyakrabban, majd előveszem, és vagy kiverem, vagy leszopom és utána láthatom azt a mosolyt ami a legelegjobb.
4/7 anonim 

válasza:

Imádom,ha a barátnőm harapdálja a fülem,a nyakam,ha simogatja a combom belül,meg mindenhol,és ott is...
5/7 A kérdező kommentje:
:DDD Köszi mindenkinek!!
2011. márc. 20. 18:19
6/7 anonim 

válasza:

jól esne ha kitakarítanád a szobámat
7/7 A kérdező kommentje:
utolsó:
hülye :DDD
2011. márc. 20. 19:27
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!