Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szex után hova teszitek az óvszert, illetve egyből mosakodtok?
zsepi :D
és szintén zsepivel megtörlöm magam, és csak este fürdök, mert szerintem ha egyből elmész mosakodni azt gondolhatja a párod hogy undorodsz tőle... érted

kib@szom a kukaba. Ha izzadt vagyok, marpedig egy kis torna utan azert elofordul, akkor meg utana tus.
wcn ne probald lehuzni :) eloszor ott akartuk, de az istennek se akart lemenni ))
"ha egyből elmész mosakodni azt gondolhatja a párod hogy undorodsz tőle"
Nem, akkor csak azt gondolja a párod, hogy ápolt vagy.:D

Az gumit mindennel együtt zsepibe.
Utána szeretek megmosakodni és nem azért mert a barátnőmet szeretném minél hamarabb lemosni magamról, hanem, mert a gumi síkosítója, meg az egész úgy zavar, koszosnak érzem magam tőle, mert rám ragad és nem hogy leszáradna, inkább valami olajos szar marad rajtam.
A lánytól nem érezném magam koszosnak...

11. emeleten lakok, ablakon szoktam kidobni:DD már vagy 100at kidobtam, és senki nem tudja hogy én vagyok:D MWUHAHAA
szétszórom a magvaim

Az összes ki van aggatva a falra, szépen bekeretezve.
Naná, hogy kukába vele
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!