Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a férfiakat kérdezném, akik nem élnek párkapcsolatban, hogy alkalmanként belementek-e egy éjszakás kalandba, vagy ha nem, akkor miért nem?
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mi miatt nem mentek bele.
(+ Hány évesek vagytok?)

Én azért mert nincs rá alkalom.
17/F

Az elsővel értek egyet, én is így voltam vele. Ez nem csak kor függvénye, mert lehet valaki 30 évesen is éretlen egy kapcsolathoz, de valaki már 18-19 évesen is gondolkozhat komolyan dolgokról.
24F

Nem, mert azok a lányok akik velem belemennek egy egyéjszakásba, azok mással is - nekem meg van elég bajom STD nélkül is.:)
Meg amúgy is kiábrándítónak tartom a részeg csajokat.
Inkább a kötetlen kapcsolatot kedvelem állandó partnerrel.

Nem megyek bele. Van pár oka:
1. Olyan nőt akarok magam mellé, akinek nem egy vagyok a sok közül, hanem különleges vagyok a számára. Akit egy éjszakára meg lehet kapni, annál igen valószínű, hogy én nem pusztán a "kevesek" egyike.
2. Mert nem akarom átélni másnap reggel az érzést, hogy elválunk, és tudom, hogy másnap/harmadnap/következő hétvégén már egy teljesen másik férfival van együtt, engem pedig elfelejt.
3. Mert nem is biztos az, hogy képes lennék egy vadidegen nő előtt levetkőzni, mi több, szeretkezni vele - mi több, az nem is szeretkezés lenne, csak szex, ösztönös kielégülés.
Nagyjából ennyi.
25/F

ma 17:29 vagyok:
"hogy én nem pusztán a "kevesek" egyike" + vagyok.

én belemegyek ha van rá lehetőség.gondolkodás nélkül.ha lenne komoly,akkor nem mennék bele.
24/ff
Csak azzal a lánnyal akitől nem akarok többert és valamennyire már ismerem. fiatal vagy, gyüjts tapasztalatot:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!