Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azokat a férfiakat kérdezném,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a férfiakat kérdezném, akik nem élnek párkapcsolatban, hogy alkalmanként belementek-e egy éjszakás kalandba, vagy ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy mi miatt nem mentek bele.

(+ Hány évesek vagytok?)

2011. márc. 20. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Részegen belemennék! Józanul azért nem, mert komoly kapcsolatot szeretnék és ha leszólítok egy lányt, vagy ilyesmi, akkor inkább randira hívom el, nem az ágyamba.
2011. márc. 20. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Én azért mert nincs rá alkalom.

17/F

2011. márc. 20. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Az elsővel értek egyet, én is így voltam vele. Ez nem csak kor függvénye, mert lehet valaki 30 évesen is éretlen egy kapcsolathoz, de valaki már 18-19 évesen is gondolkozhat komolyan dolgokról.

24F

2011. márc. 20. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok: 22 éves
2011. márc. 20. 17:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert azok a lányok akik velem belemennek egy egyéjszakásba, azok mással is - nekem meg van elég bajom STD nélkül is.:)

Meg amúgy is kiábrándítónak tartom a részeg csajokat.

Inkább a kötetlen kapcsolatot kedvelem állandó partnerrel.

2011. márc. 20. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem megyek bele. Van pár oka:

1. Olyan nőt akarok magam mellé, akinek nem egy vagyok a sok közül, hanem különleges vagyok a számára. Akit egy éjszakára meg lehet kapni, annál igen valószínű, hogy én nem pusztán a "kevesek" egyike.

2. Mert nem akarom átélni másnap reggel az érzést, hogy elválunk, és tudom, hogy másnap/harmadnap/következő hétvégén már egy teljesen másik férfival van együtt, engem pedig elfelejt.

3. Mert nem is biztos az, hogy képes lennék egy vadidegen nő előtt levetkőzni, mi több, szeretkezni vele - mi több, az nem is szeretkezés lenne, csak szex, ösztönös kielégülés.

Nagyjából ennyi.

25/F

2011. márc. 20. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
(17.29=>23F)
2011. márc. 20. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:

ma 17:29 vagyok:

"hogy én nem pusztán a "kevesek" egyike" + vagyok.

2011. márc. 20. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:
46%

én belemegyek ha van rá lehetőség.gondolkodás nélkül.ha lenne komoly,akkor nem mennék bele.

24/ff

2011. márc. 20. 18:18
 10/13 anonim válasza:

Csak azzal a lánnyal akitől nem akarok többert és valamennyire már ismerem. fiatal vagy, gyüjts tapasztalatot:)

20/F

2011. márc. 21. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!