Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van olyan lány aki élvezi ha domina szerepbe bújhat, vagy csak játékból, a párjuk kedvéért teszik?
A legtöbb lányban van egy nagyon kicsi hajlam erre, de képtelenség belőlük előcsalni, pedig nem a fájdalmon van a hangsúly, inkább hogy élvezzék hogy ki van a férfi szolgáltatva nekik, játsszanak vele, stb...
22/F

Én élvezem. Rendesen kikötözöm a barátomat, felizgatom, kinyalatom magam (úgyh rajta ülök) aztán otthagyom egy időre... akár fél órára is. utána kezdjük újból... Hétvégenként, ha van rá idő, imádom ezt csinálni vele, teljesen rászoktam, nem érzem úgy, hogy megjátszanám magam, ki tudom élni magam ilyenkor rendesen :)
sztem ismerkedj meg több lánnyal, keress amíg nem találsz ilyet, én szeretek dominánsabban viselkedni egy pasival és ez már ismerkedéskor kiderül rólam...
24/N

Előző vagyok. Annyit hozzátennék, hogyha még meg is ismersz egy ilyen nőt, nem fogja rögtön a fantáziáidat beteljesíteni. Ehhez erős kapcsolat, egymás ismerete, feltétlen bizalom és még egy csomó minden kell, ez meg nem alakul ki egyik napról a másikra. Igaz, hogy elvileg neked kell jobban megbízni a nőben, ha ő kötöz ki, de őneki is tudnia kell, bíznia benned és magában, ha ilyenket készül veled tenni.
Vannak persze gondolom olyanok is, akiknek ez a perverziójuk, és bárhol bármikor megtennék veled, ez már beteges, de ha nem vágysz komoly kapcsolatra, akkor kereshetsz ilyen nőket, pl. neten. Meghát vannak fizetősek is, ugye. De elárulom a BDSM azzal lesz a legjobb akit tényleg szeretsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!