Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem szeretne lefeküdni velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretne lefeküdni velem a barátom?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,és fél éve járok a barátommal. Nagyon nagyon szeretem,és ő is engem :) Sokat randizunk,és nagyon romantikus volt szinte mindegyik randink!! :D És nagyon jókat szoktunk beszélgetni,mindent megbeszélünk egymással,és elmondunk egymásnak,még a maszturbálásról is beszélgetünk néha :D És itt van egy kis gond...

Mikor elkezdtünk járni,gondoltam,hogy biztos szóba fog kerülni a szex,és hogy én akarom,meg minden,de ő biztos nagyon hamar,meg ilyeneken gondolkoztam. Aztán megnyugodtam,hogy nem akaratoskodott. De négy hónap után már engem kezdett zavarni,hogy egyszer sem került szóba!!! Ezért én szóba hoztam (ez gáz? :/ ) és akkor teljesen meglepődtem,olyan volt,mintha én akarnám,ő meg teljesen közömbös volt!!! Azóta egy alkalommal pettingeltünk,és utána semmi. Én egy csomószor felizgulok,és akarnám,nem rögtön aktust,lehet csak petting,de megőrülök,mintha nem is érdekelné őt!!! Pedig hús vér férfi,azért abban biztos vagyok :D De ne már,hogy egy kapcsolatban a csaj már tisztára fel van izgulva,a pasi meg tojik a szexre..?

Nem értem. Lehet,hogy nem kíván engem?? Nem vagyok szexistennő,nem hordok szexis cuccokat,de épp elég látszik,és nem rossz az alakom.

Akkor meg mi van??!!! :(

2011. márc. 20. 16:47
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
húúúh boccs hogy egy regényt írtam :)
2011. márc. 20. 16:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Ízlések és pofonok. A te alakod lehet, hogy sokaknak bejön, lehet, hogy neki pont nem.

2. A szexuális vágy nem feltétlen csak alak kérdése.

3. (Ez csak futólag merül fel bennem, de:) Esetleg nincs valaki más melletted, aki kielégíti a vágyait?

2011. márc. 20. 16:50
 3/14 Funktasztikus ***** válasza:
100%
más azért rinyál hogy már 2 honap után le akar feklüdni vele a barátja..te azért mert 6 honap után nem:D mi furcsa az emberi agy...XD
2011. márc. 20. 16:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán érettebb nálad, van felelősségtudata, és tudja, hogy 6 hónap még nem elég arra, hogy rendesen megismerjétek egymást és egy ilyen fontos dolgot műveljetek.
2011. márc. 20. 16:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz,a szerelem,és a szex nem az alakról szól... :)
2011. márc. 20. 16:56
 6/14 anonim ***** válasza:
állok rendelkezésedre.
2011. márc. 20. 16:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Igaz, 6 hónap tényleg nem olyan sok, de attól még már fedezhetjük fel egymás testét,ami alatt azt értem,hogy az a normális,hogy kívánjuk egymást,nem ugrunk egymásnak,hanem szexuálisan izgatjuk egymást (nem tudom hogy kifejezni magam :)) tehát pettingelünk magyarul :)
2011. márc. 20. 16:59
 8/14 A kérdező kommentje:
utolsó :D xD
2011. márc. 20. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
szerintem támad le! szűz vagy?
2011. márc. 20. 17:02
 10/14 A kérdező kommentje:
igen,szűz vagyok
2011. márc. 20. 17:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!