Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kezdem feladni a csajozást, nagyon nehezen megy mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és még szűz, a csajokkal nem találom a közös hangot a randinál, és soha nem jön össze, szerintetek?2011. márc. 20. 15:55
1/15 anonim 

válasza:

Majd ha 25 éves korodban is fennáll ugyanez a probléma, na akkor ott már baj lesz. De ez 18 évesen nem gáz, ne idegeskedj rajta!
4/15 anonim 

válasza:

Az utolsó jó voltxD
De nyugi még nem maradtál le semmiről:D
Most ne várd azt,hogy a csajok írogassák neked,hogy én szívesen elvenném a szüzességed stb nem is tudom mit vársz el....
6/15 anonim 

válasza:

"Nem maradtál le semmiről", "Majd csak találsz valakit".
Nekem is ilyeneket mondtak 18-20 évesen, aztán itt vagyok 25f szűz
7/15 anonim 

válasza:

Tényleg?:D
Nem akarsz velem csak beszélgetni erről?
19/L
8/15 anonim 

válasza:

Még nem jött el az igazi. Annál jobb lesz.
10/15 anonim 

válasza:

Hmmm... Önbizalmad egyébként van? Mert a nők azonnal leveszik egy pasiról azt, ha nincs önbizalma. A másik dolog az lehet, hogy túlságosan rágörcsölsz egy randinál arra, hogy minél jobban sikerüljön. Mennyire szoktál parázni attól, hogy "mi lesz, ha egy nő megtudja, hogy még szűz vagyok"? Lehet, hogy emiatt is gátlásosabb vagy, és nehezen megy a kapcsolatteremtés. De ne aggódj, a normális nők megértik, aki meg nem érti meg, azért nem is kár, hadd menjen. Amúgy lehet, hogy ez elkeserítő lesz, de az élet sajnos olyan, hogy nem mindenkinek adatik meg a boldogság.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!