Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok! és 14 cm szerintetek ez kicsi vagy még nőnifog-e?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 14:09
1/10 anonim 

válasza:

14 vok és nagyobb mint 16 centi. am nem olyan kicsi az de sztem nem lessz 20 centis az alatt az 1-2 év alatt
3/10 anonim 

válasza:

Egy átlagos méret. Lehet, hogy még nőni is fog, úgyhogy ne aggódj.
4/10 Denikeee válasza:
Hát hallod én 17 leszek de 183 cm vagyok.
Nemtudom milyen hormonzavarodvan:D
Na de komolyabban. Nekem 15évesen volt 18cm
Most 19.5m, szval bőven fog még nőni, és amúgyis a vastagság is számit (:
5/10 anonim 

válasza:

De cuki lehetsz!
Egyben beférnél a nunimba.
Jó lennél tamponnak :D
6/10 anonim 

válasza:

Az utolso válaszolo penge volt. xDDDD
Kajakra ti csajok furák vagytok néha. xDDD (Ezt vedd boknak) xD
8/10 anonim 

válasza:

szerinem elég kicsi, ha egy csajnak megmutatod, előbb itasd le, hogy ki ne röhögjön
9/10 A kérdező kommentje:
amugy nem ..csak kiváncsi voltam milyen daberált válaszokat irnak de votl két jo :D :D jot nevettem
2011. márc. 20. 18:46
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!