Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teherbe eshetek? Légyszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek? Légyszi normális válaszokat!

Figyelt kérdés
Páromat először csak kézzel elégítettem ki, rá olyan 10 percre elkezdtünk gumi nélkül szeretkezni. Nem élvezett belém, de gondolom maradt sperma a farkán.
2011. márc. 20. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2011. márc. 20. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2011. márc. 20. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
ha szedsz gyógyszert akkor nem annyira gáz, de ha nem, úgy lehet..
2011. márc. 20. 13:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit, gumit szoktunk használni, de most nem volt nálunk és így alakult.
2011. márc. 20. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor azon se lepődj meg, ha terhes lettél, mert nagy rá az esély. arra is azt mondod majd, h hát így alakult?
2011. márc. 20. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:

ha nem élvezett beléd akkor nyilván kisebb az esélye, de ha rendesen szexeltetek, akkor a "könnycseppek" ugyanúgy okozhatnak balesetet.

ha orgazmus előtt kihúzta, akkor sem lehetsz biztos abban, hogy nem jutott beléd a dolgokból.

függ attól is hogy a ciklusod melyik szakaszában vagy...

2011. márc. 20. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

Gratulálunk, ön Nyert!

Nyereménye egy kórházi szülés, és ellátás.

Nyereményét 9 hónap múlva megkapja.

2011. márc. 20. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert nem tudtam! És nem azért mert ilyen hadirokkantak mint az utolsó válaszló dumáljanak.
2011. márc. 20. 15:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!