Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
Most múlt el a hüvelygombám, meg közben menzeszem is volt, így több, mint 2 hét most kimaradt a párommal a szexből. Most csináltuk először azóta, 2x is, de közel sem élveztem annyira, mint korábban. Egyáltalán nem volt olyan intenzív az érzés, pedig korábban mindig tökéletes volt.
Mit gondoltok, lehet ez a gomba miatt? Vagy csak mert zavart kicsit a tudat, hogy most bajom volt, meg hogy már mennyire rég szexeltünk (még sosem maradt ki 6 napnál több).
2011. márc. 20. 13:13
1/4 anonim 

válasza:

a gomba miatt meg, meg a tudat, hogy neked volt ilyened kicsit kényelmetlen lehet. fogadd el magad így. mindenkivel megesik a hüvelygomba sajnos :S
2/4 A kérdező kommentje:
igazából pontosabban az érdekelne, hogy a gomba okozhatta-e ezt fizikálisan? lehet, hogy hülye kérdés, de szeretnék megnyugodni, hogy csak a fejemben van a gond, és nem fizikailag, mert azon talán könnyebb segíteni :)
2011. márc. 20. 13:17
3/4 anonim 

válasza:

a fejedben van a hiba. fizikailga jól vagy. de mégis koszosnak érzed magad stb...
4/4 anonim 

válasza:

Kedves kérdező, mentálisan van a baj. Képzeld el én egyszer szexeltem buliban egy lánnyal, aki utána autóbalesetben meghalt, mert drogossal ment haza aki berakta a kocsijukat egy házba -,- teljesen összeomlottam, 2 hónapig fel sem állt, és még fél évig nem élveztem utána a szexet, majdnem egy év pszihológiai kezelés után mondhatom azt hogy rendben vagyok... imádtam a csajt, ez van :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!