Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Orális szexet csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Orális szexet csak borotválttal? Vagy a szőrös sem gáz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 10:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
borotváld le azt jobban szeretik a csajok. ha szőrös az útba van. meg lehet hogy van olyan akit nem zavar a szőrös. de most le borotválod tök gyorsan ..
2011. márc. 20. 11:01
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Lehánynám, az fix! Te szeretnél szőrszálak után kutatni a szádban?
2011. márc. 20. 11:03
 3/11 Kingaa1 ***** válasza:
Borotvált...
2011. márc. 20. 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Borotvált.
2011. márc. 20. 11:46
 5/11 anonim válasza:
borotvált.
2011. márc. 20. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól függ ő mit vár el tőlem. Mert nincs az az isten hogy ő borotváltat szeretne tőlem de viszont meghagyná magán a szőrt.
2011. márc. 20. 12:01
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Jesszus... Mit szophat az, akinek tele van a szája szőrrel?! Se nőknél, se a férfiaknán nincs útban a szőr orális szexnél!!

Kedves kérdező, hagyd úgy ahogy neked tetszik, ha van egy normális párod nem fog ezen megütközni. Nyilván itt én vagyok a kisebbség, de nekem akkor állna keresztbe a szemem, ha egy csupasz férfit látnék.

2011. márc. 20. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha szőrös.
2011. márc. 20. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
A barátomnak nagyon szőrös... Őszintén megmondom hogy egy picit zavar néha, de nem olyan vészes. Tudom, hogy ő így szereti hordani, és ha megkérném leborotválná, de miért kérjek tőle olyat, ami neki kellemetlenebb? Így is ki szoktam elégíteni, és nem szoktam szőrcsomókat köpködni. Néha akad 1-1 hosszabb , ami a számba kerül, főleg ha majdnem tövig bekapom, de kibírható.
2011. márc. 20. 15:34
 10/11 anonim ***** válasza:
az enyémnek is szőrös:) nekem meg így tetszik. kapcsolatunk elején kérdezés nélkül leborotválta, hátha így könnyebb lesz nekem (nekem ő volt az első, és orálisan még csak egy párszor voltunk együtt), de addig nem is sexeltem vele, amíg nem bundásodott ki megint:) szerintem így férfiasabb.
2011. márc. 20. 19:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!