Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a himvesszöm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjak le a himvesszöm kiverésröl 30 évessen? Vagy egyáltalán le kell szoknom?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy ronda, akkor bemész egy diszkóba, és tuti h találsz vmi ribit.
2011. márc. 20. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
neked itt a nyelvhasználattal komoly problémáid vannak. Tudom ajánlani hogy menj el nyelvet tanulni. Amúgy meg nem kell leszokni ha neked jól esik.
2011. márc. 20. 11:11
 13/14 A kérdező kommentje:
teljessen átlagos vagyok kinézetre ! kicsit félek a nöktöl ! mi baj van az nyelvtanommal vagy mivel ?
2011. márc. 20. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
hit.hu-nak mi köze van? hát csak annyi,hogy én is hasonlókkal küzdöttem és itt sok dologtól meg szabadultam.pl:.kábítószer,alkoholizmus,paráznaság és ebben benne volt az önkielégítés is.Isten Igéje rá mutat és meg szabadít az ilyen dolgoktól.gondolom azért kért segítséget,mert érezte,hogy ez nem jó dolog.ezért ajánlottam ezt neki.
2011. márc. 22. 15:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!