Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az oka ennek a női viselked...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka ennek a női viselkedésnek?

Figyelt kérdés

A nők egy része, ha a férfi többet akar szexet, vagy bevállalósabb, mint ő, akkor elküldi a fenébe. ("Ja, neked csak a szexen jár az eszed, jaj én csak arra kellek neked")

De ha netán valami a férfi miatt nem valósul meg, pl. valamit a férfi nem akar, vagy nem áll fel neki (amit a nő hülyeségei is okozhatnak), akkor meg ki vannak akadnak, ott akarják hagyni.

Nem vagyok nőgyűlölő! Írtam, hogy biztosan nem minden nő ilyen! De aki ilyen, az fairnek érzi ezt?

2011. márc. 20. 10:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Ennek többnyire az az oka, hogy a két fél szexuális igénye nem azonos. Vagy még, vagy már.
2011. márc. 20. 10:43
 2/29 A kérdező kommentje:
És az miért megoldás, ha én ezt elfogadom? Marha férfias, belenyugodni, hogy mindig az van, amit a nő akar...
2011. márc. 20. 10:52
 3/29 anonim ***** válasza:
Van némi érdekesség a kérdésben! Az a szomorú hogy elég nagy részben igaz! Mondjuk az én barátnőmmel úgy vagyunk hogy valamikor az van amit én akarok és valamikor az amit ő akar! És ez szerintem jó! Valahogyan erre kéne törekedni hogyha lehet!:D
2011. márc. 20. 11:00
 4/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel. Szerintem ez olyanoknál fordul elő akik szexuáisan nem illenek össze, mások az igényeik, és ez előbb-utóbb kiütközik.

Nekünk a barátommal legalábbis nincs ilyen problémánk, de úgy általában egy jól működő kapcsolatban szerintem nincs ilyen h a nő elküldi a fenébe mert szexelni akar. Inkább örülni kéne neki:D

2011. márc. 20. 11:03
 5/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A 10.50-es vagyok. Bocs a helyesírási hibákért. Az érdekesség kedvéért elmondanék egy elrettentő példát. Amikor udvaroltam a barátnőmnek, ő közel egy évig húzta az agyamat, igaz, hogy még szűz volt. Rengeteget nyeltem, de végül összejött a szex. Utána angyon belejött, szinte állandóan kívánta. Ez általában jó is volt, kivéve akkor, amikor fáradt voltam. Semmyilen tekintettel nem volt rá.

A legdurvább lépése azonban mégsem ez volt, hanem amikor meghalt apám és gyászoltam, neki akkor is az volt a legfontosdabb, hogy lefeküdjek vele. Nem számított neki, hogy én magam alatt vagyok, csakis a saját öröme. arra hivatkozott, hogy nekem is jobb lesz, mert nem gondolok addig sem a saját bajomra. Megtettem, de utána pocsékul éreztem magamat. Ő persze nem.

2011. márc. 20. 11:09
 6/29 anonim ***** válasza:

Drágám, akit okolhatunk ezért, azok bizony a férfiak. Mert a legtöbbjük csak AZT akarja. Itt, a Gyakorikérdéseken is van egy rakás olyan kérdés, hogy melyiket tudnám hamarabb megfektetni, melyik feküdne le velem hamarabb, hogy tudnám lefektetni... ÉS ezt mind fiúk írják ki. A lányok talán emiatt is félnek attól, hogy csak szexre kellenek annak a bizonyos srácnak. Tehát ennek az oka: a férfiak.

Itt van néhány idióta fiú:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__56619..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__11038..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..

2011. márc. 20. 11:14
 7/29 A kérdező kommentje:
Drágám, én elhiszem, hogy a fiúk írnak ki ilyeneket, de aki mondjuk hosszabb ideje jár a párjával, az nyilván nem csak a szexért teszi! És ilyenkor is kapunk a fejünkre, ha többször akarjuk, netán extrább dolgokat is szeretnénk... :P Erre nem válasz, amit te írtál!
2011. márc. 20. 11:24
 8/29 anonim ***** válasza:
A különbség férfi és nő között, hogy mig a férfiak nyiltan felvállalják, hogy valaki szimpatikus és szexuális kapcsolatot akar létesiteni az illető nővel, addig a nők álszentek, ők is azt akarják és minden létező szexuális problámájukat szétkürtölik a barátnőiknek ahelyett, hogy szemébe mondanák a férfinak, hogy: Igen, le akarok feküdni veled! A különbség csak ennyiben áll, semmi másban. Egy nő se jobb, mint egy férfi!
2011. márc. 20. 11:29
 9/29 anonim ***** válasza:
Hanena-nak szólt! MEg másnak is:P
2011. márc. 20. 11:30
 10/29 anonim ***** válasza:
Igen, KÉrdező, az egyértelmű, hogy ha a férfi csak szexet akar, akkor bizonyára nem fog neki hónapokig udvarolni. Én csak most a rossz oldalt vetettem fel :D Nyilván a nők is hibásak ilyen részben, de tudod, ez a két nemnél máshogy működik.
2011. márc. 20. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!