Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak, hogy a nagyobb mell a jobb?
Figyelt kérdés
Most egy nagymellű barátnőm van, de nekem sokkal jobban bejöttek a kismellű lányok. Nem értem, hogy mi a jó a nagy mellben. Írja már le valaki, hogy mit lehet élvezni a nagyobb mellben, mert jó lenne ha ki is használhatnám az adottságokat, hogy ne csak a hátrányát érezzem.2011. márc. 20. 10:23
1/12 anonim válasza:
Van ez így. Ha eddig nem vetted észre az előnyeit, akkor most már hiába is próbálkozol. Ha nem tetszik, akkor nem kell erőltetni. A nagymellű lányt meg engedd útjára, lesz majd fiú, akinek az tetszik.
2/12 anonim válasza:
Sztem szebb, és játszani is jobb vele. De mindenkinek más jön be.
3/12 anonim válasza:
Hát nekem nagy cicim van és a párom imádja, mert a péniszét betudja tenni a cicim közé és nagyon jól összetudom fogni, (amit egy kis cicivel nem nagyon lehet megtenni) és nagyon élvezi és a végén persze ott élvez el a cicim közt. :)
Egy anyuka
4/12 bedrik válasza:
A nagy mell csak akkor az igazi, ha szép és formás. Ez azonban ritkán van így, többnyire problémás ahogy kinéz, és akkor már legyen inkább kicsi, mivel könnyen az ellenkező hatást váltja ki. Egyébként mindenkinek más az ízlése....
5/12 anonim válasza:
Nem jobb a nagy mell, esetleg ha közé rakod és úgy élvezel el az izgalmas. De punciba jobb elmenni, akkor meg mindegy mekkora a cici.
6/12 anonim válasza:
Én lány vagyok,de én szeretmnék nagyobbat, bár én elég kritikus vagyok, szóval lehet van egy lánynak nagy melle,de ha már nagyon látszik h. plasztika, vagy túl striás, vagy lóg,akkor már elveszti szépségét, mivel a kismellű lányok melle később kezd el lógni, ritkábban csíkosodik és arányosabb, hisz a nagy mellnél a mellbimbóudvar is nagyobb,ami nem biztos h. szép formájú.Ezért én csak 1-2 számmal nagyobbat szeretnék.A párom szeretné ha nagyobb lenen, de szerintem csak azért amit előttem írtak, h. kipróbálhassa a két mell közé rakást...
7/12 anonim válasza:
Sztem mell méret adott, és ennyi. Ha vki a mell mérete miatt tetszik vkinek, azt már megette a fene, vagy netalántán egyéjszakás kalandba még belefér, h vkit csak ezért, de hogy ha vkik stabilan párkapcsolatban élnek, és a férfi személynek aza fő programja, h sajnálkozzon ha kismellű, v nagy mellű a bnője, akkor tükör elő, és megint, és mindneki magával foglalkozzon. A megannyi elvárás mellett, nem árt, ha a fiúk egy kicsit maggukkal is foglalkoznak.
8/12 anonim válasza:
Jaja utolsó. A farokméret sokkal fontosabb.
9/12 anonim válasza:
Én ismertem olyan nőt akinek gerinc ferdülése lett a gigantikus mellétől...amúgy én pl szeretem azokat a lányokat akiknek így kicsit fölfelé ível a mellük nemtom tudjátok-e az melyik...De ha jó a segge és amúgy is szép akk 8 a melle:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!