Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem tud kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem tud kielégíteni, ez miért van?

Figyelt kérdés
Nem vele van a baj mert nagyon élvezem ahogy csinálja, de mire eljutnék a csúcsra addigra nem tudja olyan gyorsan csinálni nekem ezért át kell vennem, és még magamnak is egy 2-3 percig csinálnom kell.. ez normális?:S 17 /f
2011. márc. 20. 10:00
 1/9 Kingaa1 ***** válasza:
100%
hát nem vagyunk sebességkapcsolható robotok, a keze elfárad, ez normális... én se szoktam olan sokaig birni... de akkor extrázom:D
2011. márc. 20. 10:03
 2/9 A kérdező kommentje:
De engem nem az zavar hogy nem bír, hanem olyan érzés mintha bennem lenne a hiba.. :D
2011. márc. 20. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Másoknak az a gondjuk, hogy 1-2 perc alatt elélveznek. A tiéd nem akkora gond :)

Ha idővel kicsit jobban összeszoktok, szerintem jobb lesz. 30F

2011. márc. 20. 10:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Na várjál, neked mindenképpen el kell menned a megszokott ütemedben, a barátnőd meg csak ehhez egy eszköz?

Nem világos a hozzáállásod.

Sztem meg hagyományos módon vaginális úton szexelj vele, ő is jobban fogja élvezni, ha fél óráig bírod.. :)

2011. márc. 20. 10:11
 5/9 A kérdező kommentje:
nem nem eszköz, nem így értem! úgy értem hogy ha pettingelünk akkor kellemetlen hogy nem bír elvinni és félek azt hiszi vele van a baj..:S
2011. márc. 20. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
a petting meg nem az orgazmusról szól, szerintem egyikőtökkel sincs baj, ne mennyiségre, hanem minőségre törekedj te is inkább
2011. márc. 20. 10:30
 7/9 Beviz Elek ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt!

A barátnőm még egy kicsit fél a orális dolgoktól. Szeretné, csak tapasztalatlan és nem igazán tudja, hogy mit hogy csináljon (a rossz emlékek miatt nem csinálta).

Persze hogy megnyugodjon én szeretném, bebizonyítani, hogy mennyire jól csinálja->könnyen elmenni szeretnék. Persze minél jobban akarom, annál jobban sztresszelek, annál inkább nem megy...

2011. márc. 20. 10:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Olyan mintha velem lenne baj, igen utolsó leírtad .. :)
2011. márc. 20. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj
2011. márc. 25. 17:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!