Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ondó csak elélvezéskor jöhet ki?
Figyelt kérdés
Volt már úgy, hogy nem élveztem el, viszont jött ki valami hasonló folyékony anyag. Előváladékra tippeltem először, de annál sokkal több volt és spriccelve jött ki, viszont mégse volt olyan mennyiségű, mint elélvezéskor az ondó. Mi lehetett ez?2011. márc. 20. 00:33
2/5 A kérdező kommentje:
Ennek mégis mi köze van fertőzéshez? Egyszer volt ilyen, azóta sose.
2011. márc. 20. 00:42
3/5 anonim válasza:
Állítólag, ha akasztáskor eltörik egy ponton az ember nyakcsigolyája, akkor is kiürül az ondóhólyag.
De nem tudom, még nem próbáltam.
Amúgy fogalmam sincs miről beszélsz, ha rendszeresen előfordul, tárt karokkal vár az urológus.
4/5 A kérdező kommentje:
Hihetetlen de, nem akasztás közben történt.
2011. márc. 20. 16:25
5/5 anonim válasza:
Akkor mégis hol törted el a nyakcsigolyádat te szerencsétlen?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!