Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vannak méretezve az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyurmoj kérdése:

Hogy vannak méretezve az óvszerek, és milyen márkájú terméket érdemes venni? (Magyarázat lent)

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már lassan fél éve együtt vagyunk,és tegnap nagyon megkívántuk egymást.Azt mondta nekem ma,hogy jövőhéten hétvégén nekem adja a szüzességét. Csak annyi baj van, hogy nekem is ez lenne az első aktus, és még sose vettem óvszert. Hogyan vannak méretezve? Hossz vagy átmérő szerint? És melyik márkájú terméket érdemes megvenni? én 16 éves vagyok barátnőm 18.
2011. márc. 19. 21:37
 1/2 Bogaro ***** válasza:
Átmérő szerint vannak méretezve, mert a hosszuk az kb ugyanolyan (szerintem). Szerintem azt kéne tenned, hogy veszel több félét is, és felpróbálod őket. Vagy először keress olyat amelynek 2-es a mérete. Ez a közepes (lehet rosszul tudom). Na és akkor látni fogod, hogy nagyobb kell vagy kisebb. Amúgy nagyon sok erre vonatkozó kérdés van már fenn, és válasz is van elég. Keresgélj közöttük, ne legyél lusta :)
2011. márc. 19. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:

muscolan, durex, lifestyle (nem tudom hogy irják). Ezek a jobban, de baki itt is előfordul.

Barátnőm durex-el járt úgy h 2 72órásat kellet bevennie 1 hét elteltével, mert hibásan lett legyártva a gumi. Jól meg kell nézni.

2011. márc. 19. 22:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!