Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne lehetőséged lefeküdnél a tanároddal? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 20:46
1/10 anonim 

válasza:

nekem volt tanárnőm akit megakartam dugni. Visszagondolva még mindig jó nő.
2/10 anonim 

válasza:

Nem. Én nem fekszem le senkivel, akibe nem vagyok szerelmes. A tanárba meg miért lennék.
3/10 anonim 

válasza:

A legtöbb tanárom csúnyácska és legalább 50.
4/10 anonim válasza:
Mindig is erről álmodoztam az iskolapadban, még a jó 40-45ösökön is ezen gondolkoztam, az általános iskola óta. De jelenleg a válasz nem. Barátnőm van, és szerelmes vagyok belé. Sosem csalnám meg, bármennyire is lenne rá lehetőségem.
5/10 anonim 

válasza:

Volt olyan tanárom akivel lefeküdnék.
A mostaniak közül egyikkel se mert csúnyák és idősebbek is. se mert 2 nő tanít abból
6/10 anonim 

válasza:

a töritanárnővel mindííg minden körülmények között (L)
8/10 anonim válasza:
nekem már volt olyan gondolatom hogy milyen jó lenne:) a tesitanárommal aki most 26éves de 24évesen ismertem meg:)pasi:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!