Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs soha orgazmusom szex közben?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, 17 éves korom óta élek nemi életet, 4 emberrel feküdtem le eddig, mindegyikkel együtt is jártunk, de sosem volt még orgazmusom...
Önkielégítés közben viszont szinte mindig. Mi lehet velem a baj? Biztos nem a fiúkkal van gond, a mostani barátom is tapasztalt, idősebb nálam... Mégsem megy.
2011. márc. 19. 20:37
1/8 anonim 

válasza:

Én a helyedben kipróbálnám úgy, hogy a pároddal épp csináljátok, de megkéred, hogy álljon meg. Ő figyelheti, mit csinálsz, te pedig rásegíthetnél magadnak, hogy elmenj. Ez izgató neki is, neked is lesz orgazmusod. Aztán majd csak rájöttök, sok gyakorlás kell, sok póz, sok helyszín, sok idő. :)
2/8 anonim 

válasza:

maszturbálj a barátod előtt hogy lássa mit csinálsz és hogy milyen vagy amikor élvezel. tanítsd meg neki mit csináljon.
3/8 anonim válasza:
Szerintem már annyira eszed magad ezen a dolgon hogy azért nem tudsz elmenni rendesen...ha önkielégítés közben el tudsz menni akkor veled nincs baj...mert mindt tudjuk vannak olyan nők akik nem tapasztalják az orgazmust egész életük során....szerintem csak annyi a probléma veled hogy nem engeded el magad rendesen...ne gondolj arra hogy orgazmusod lesz vagy nem....csak arra hogy jó....velem is ez volt...mondjuk nálam az is probléma volt hogy béna volt a pasi...de a mostanival teljesen el tudom engedni magam...és nem kell odafigyeljek mindenre...csak jó és kész....te is tedd ezt és jó lesz...remélem segítettem :) L/18
4/8 anonim 

válasza:

hát a barátaidnak ak nemhiszem h vmi nagy farka van:Ssemi gond ot az uborka(L)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!:)
a mérettel biztos nincs baj, volt akinek inkább túl nagy volt:D
2011. márc. 20. 01:06
6/8 anonim válasza:
nem az volt a baj hogy nagy volt a farka vagy nem... egyszerüen bénák voltak...
7/8 anonim 

válasza:

Szinte biztos vagyok benne, hogy a fiúkkal volt a gond. Ha saját magad sikerül eljuttatnod a csúcsra, akkor képes vagy orgazmusra, egyszerűen csak nem találták meg, hogy hová nyúljanak, vagy nem is érdekelte őket, hogy jó legyen neked. Próbáld meg a jelenlegit rávezetni, hogy hol jó, akár finoman vezesd oda a kezét.
8/8 anonim 

válasza:

hülyeség, hogy bénák voltak és nem akarták kielégíteni őt! az én barátom is mindig arra törekszik hogy elmenjek mégsem jön össze csak úgy ha a csiklómat izgatom.. pedig jól csinálja! Hüvelyi orgazmusod van amikor maszturbálsz vagy csiklón éled át?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!