Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha meglátod a volt párodat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meglátod a volt párodat pl. sétálni az utcán, feltámad a vágy, h úgy megölelnéd, + mást is tennél?

Figyelt kérdés

én akárhányszor meglátom őt, igyekszem elkerülni, m nagyon vágyok rá... ugyanígy, ha hallok róla, v. kapok tőle levelet, egész nap nem tudom kiverni őt a fejemből.

egyszer szemtől-szembe összefutottunk, ölelkeztünk, csókolóztunk, de mindkettőnknek volt párja, és én nem akartam, h megcsaljuk őket.

Azóta szakítottam az enyémmel, és ő újra keres, ír, részéről is kölcsönös a vágy, csak ott van a társa, ezért nem megyek bele vlsz.

El fogom őt valaha felejteni?

Akinek ez sikerült, hogy csinálta?

2011. márc. 19. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem sikerült. AKARATERŐ.
2011. márc. 19. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
engem hidegen hagynak az exeim,még jó h a szakitás óta egyiket se láttam...
2011. márc. 19. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azért szakítok valakivel, mert már nem érdekel.
2011. márc. 19. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy látszik neked fontosabb ő mint te neki...
2011. márc. 19. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy! Ilyen szempontból hidegen hagy.
2011. márc. 19. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

"egyszer szemtől-szembe összefutottunk, ölelkeztünk, csókolóztunk, de mindkettőnknek volt párja, és én nem akartam, h megcsaljuk őket."

Hát pedig ez pont hogy megcsalás volt... csókolózni, mikor már új párotok van?

Másik kérdés. Miért jársz mással ha az előzőt nem verted még ki a fejedből? Az új párodra nézve nem sértő ez? Hisz nem is szereted.

2011. márc. 19. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy mód van, ami gyorsabb hatás, viszont brutálisabb. Megszakyítasz vele mindennemű kapcsolatot. Se tali, se sms, se net semmi..., akkor max el tudod. Így csak szenvedni fogsz sokáig, és utána jön, ami mindenképp jönni fog: a végleges elválás. Csak szép lassan,fájdalmasan, őrületesen.
2011. márc. 19. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!