Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátod a volt párodat pl. sétálni az utcán, feltámad a vágy, h úgy megölelnéd, + mást is tennél?
én akárhányszor meglátom őt, igyekszem elkerülni, m nagyon vágyok rá... ugyanígy, ha hallok róla, v. kapok tőle levelet, egész nap nem tudom kiverni őt a fejemből.
egyszer szemtől-szembe összefutottunk, ölelkeztünk, csókolóztunk, de mindkettőnknek volt párja, és én nem akartam, h megcsaljuk őket.
Azóta szakítottam az enyémmel, és ő újra keres, ír, részéről is kölcsönös a vágy, csak ott van a társa, ezért nem megyek bele vlsz.
El fogom őt valaha felejteni?
Akinek ez sikerült, hogy csinálta?

"egyszer szemtől-szembe összefutottunk, ölelkeztünk, csókolóztunk, de mindkettőnknek volt párja, és én nem akartam, h megcsaljuk őket."
Hát pedig ez pont hogy megcsalás volt... csókolózni, mikor már új párotok van?
Másik kérdés. Miért jársz mással ha az előzőt nem verted még ki a fejedből? Az új párodra nézve nem sértő ez? Hisz nem is szereted.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!