Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fog történni, ebben az esetben az együttlét?
Nemrég vesztettem el a szüzességem, eddig egyszer feküdtünk le a barátommal, akkor pedig gumival védekeztünk, de voltam nőgyógyásznál, aki írt fel nekem fogamzásgátlót.Ezek után a párom ha belém élvez, akkor az onnan kifolyik a lepedőre? Vagy bennem marad, amíg le nem zuhanyozom?Vagy ne is hagyjam, hogy belém élvezzen?
17/L

sztem hagyd...én hagytam.
egyébként meg kifolyik, de nem gáz, legyen nálatok 2 zsepi, miután elment benned, tedd oda, és így nem folyik a lepedőre, sehova.
nem kell rohanni tusolni, meg lehet1 intim törlőkendővel, ha nem vagytok egyedül otthon, v. nincs idő fürdeni.

használjatok igenis gumit, ugye nem akarsz AIDS-es lenni? mindig csak a terhességtől féltek, mikor abba - általában - nem halnak bele, az AIDS-be igen
19/f

21:56
Ha régebben járnak és megbíznak egymásban, akkor valószínűleg egyik sem AIDS-es. Minek akkor a gumi? Hogy rosszabb legyen a szex? Ne legyél már ilyen okos, vagy irigy.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!