Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy fog történni, ebben az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fog történni, ebben az esetben az együttlét?

Figyelt kérdés

Nemrég vesztettem el a szüzességem, eddig egyszer feküdtünk le a barátommal, akkor pedig gumival védekeztünk, de voltam nőgyógyásznál, aki írt fel nekem fogamzásgátlót.Ezek után a párom ha belém élvez, akkor az onnan kifolyik a lepedőre? Vagy bennem marad, amíg le nem zuhanyozom?Vagy ne is hagyjam, hogy belém élvezzen?

17/L

2011. márc. 19. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd hogy beléd élvezzen. és igen kifolyik. általában utána javasolnak egy tusolást.
2011. márc. 19. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha már véd a tabi, hagyhatod. Egyébként kifolyik, jah.
2011. márc. 19. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

sztem hagyd...én hagytam.

egyébként meg kifolyik, de nem gáz, legyen nálatok 2 zsepi, miután elment benned, tedd oda, és így nem folyik a lepedőre, sehova.

nem kell rohanni tusolni, meg lehet1 intim törlőkendővel, ha nem vagytok egyedül otthon, v. nincs idő fürdeni.

2011. márc. 19. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. márc. 19. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

használjatok igenis gumit, ugye nem akarsz AIDS-es lenni? mindig csak a terhességtől féltek, mikor abba - általában - nem halnak bele, az AIDS-be igen

19/f

2011. márc. 19. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

21:56

Ha régebben járnak és megbíznak egymásban, akkor valószínűleg egyik sem AIDS-es. Minek akkor a gumi? Hogy rosszabb legyen a szex? Ne legyél már ilyen okos, vagy irigy.

2011. márc. 19. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Téged nem tanítottak meg még arra, hogy sose bízz senkiben. Ha AIDS-es leszel mert mégiscsak félrekefélt, akkor cseszheted a bizalmadat. Jó de ez már tényleg nem ide tartozik.
2011. márc. 20. 00:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!