Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik lehetnek a következményei...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek a következményei a mai fiatalok extrém* szexuális életének a következményei?

Figyelt kérdés
*Extrém pl.: korai szex, szex idegennel, szex mindenkivel stb.
2011. márc. 19. 19:45
1 2
 11/16 acel ***** válasza:
100%

A következményt én máris érzem: baromi nehéz találni olyan lányt/lányokat akinél minden rendben lenne és hosszútávú párkapcsolatot lehet kialakítani...

Pl ha nem fekszik le mindenkivel azt mondják rá hogy frigid, ha mindenkivel akkor k@rva

2011. márc. 19. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
szerintem a frigid lesz az új divat sajnos.
2011. márc. 19. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
divat, nem divat ez szerintem társadalmi változásokat idéz elő.hisz ha van itt olyan aki most 17-18 éves az még tudja h pár éve még nekünk is normális gyerekkorunk volt és pár év alatt a fejére állt a világ.nem kellett hozzá sok idő h a 13 éves már bulizni járjon és 14 éves korára elveszítse a szüzességét.én még szerintem azok közé tartozom akik tényleg várnak az első együttléttel a szerelemig pedig már 17 vagyok.nem vagyok képes felfogni h miért érzik jól magukat így a "fiatalok"...
2011. márc. 19. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem sajnos lesznek az idióták, akik mindenkivel mindig mindenhogy csinálják, meg lesznek a frigid szendeszüzek, akik a f@szt is szalvétával fogják, és szex csak házasságkötés után, de ha lehet inkább utána se. A kettő között semmi se lesz, és ez a legszomorúbb! :((
2011. márc. 19. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt olvastam hogy Amerikában a 30-40 év közötti férfiaknál a leggyakoribb szájrák okozó a humán papiloma vírus, amit orális szex útján szereznek meg. Ilyesmire gondoltál?
2011. márc. 19. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 20:07

De te simán átmennél nyolcvan jó csajon! Ez kettős mérce, és sekélyesség is mert használtság után ítéled meg egy ember értékét, mintha csak egy használt autó lenne!!!

A veszélyei, a tudatlanságból erednek! Az extremitásnak semmi köze ehhez!

Megfelelő felvilágosítással és neveléssel, egy túlzottan aktív nemi életű fiatal is élhet teljesen veszélytelen és normális életet!!!

Nem az a baj, hogy mindenkivel lefekszenek a fiatalok, hanem hogy nem védekeznek, vagy hogy a szemét lequrvázó lenéző kortársaik ostoba mocskolódásától félve olyan életvitelt erőltetnek magukra amit egyáltalán nem akarnak!!! És ez sajna nem vicc!!

2011. márc. 20. 01:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!