Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rászoktam a zuhanyrózsára?

Az előzőnek:Annyi gomba a kád felületén is van,az pedig belemosódik a fürdővizbe amiben megfürdünk,mégsem kapunk csak elvétve fertőzéseket.
A hüvelyeddel kapcsolatos élvezet alapján lehet hogy 1 g-pont vibrátor lenne az orgazmusokhoz vezető eszköz nálad.
Vagy anállal próbálkozni a partnereddel vagy vibrivel,idézek egy lánytól,akinek bejött, egy másik fórumból:
"Képzeljétek, egy kollégiumban laktam Budapesten egy hétig, 4 lány társaságában.
Egy este sokáig fenn maradtunk és beszélgettünk szexről, fiúkról. Aztán előkerült az anális szex. Az egyik lány elmesélte, hogy jogi karra jár az ELTE-re és a szobatársak esténként vibrátort dugnak az ánuszukba és úgy élveznek. Mi is kipróbáltuk és az kell mondjam, nagyon élvezetes volt.
Az életembe nem éreztem ilyen gyönyört.
Mennyei érzés volt. Nagyon sok nő nem itéli el az anális szexet, hanem kívánja is. "

20:15 vagyok
Hátha ez is segit,az Index fórumában találtam:
A férjemmel idestova 9 éve vagyunk együtt. Ezidő alatt többször is megpróbálkoztunk a G-pont rejtelmeinek felkutatásával, ámde nagyon sokáig sikertelenül. Feladtuk, majd újrakezdtük, ismét feladtuk, de aztán megint újrakezdtük és így tovább.
Én a magam részéről mesének véltem az egészet, a sorozatos kudarcot követően sokáig nem is foglalkoztam vele, mígnem egy 60 év körüli barátnőm adta tovább a saját kezdőknek szóló módszerét, amelyet aztán az idő múltával folyamatosan tovább lehet fejleszteni.
Szóval, aki még nem élte át a G-pont ingerlésével előidézett hüvelyi orgazmust az ne rohanjon ajtóstul a házba.
Az előkészületek:
A hölgy gyakorolja szorgalmasan a hüvely izmainak összeszorítását, majd elernyesztését. Ha már maga a mozdulatsor is izgalmat okoz, és erőlködés, koncentrálás nélkül működik, lehet folytatni a következő lépéssel. Ez persze hetekig is eltarthat.
Hozzuk a hölgyet a jól bevált módszerrel (pl. csiklóingerléssel) orgazmus közeli állapotba, de mielőtt ez bekövetkezne, a pasi kézzel, vagy szerszámával hatoljon be a hüvelybe és lassan, de ritmusosan csusszanjon ki-be, miközben a párja a már jól begyakorolt hüvelyizomzat szintén ritmusos összeszorítását, majd elernyesztését végzi.
Ha nincs egyéb akadályozó tényező bekövetkezik a várva-várt plafont repesztő orgazmus.
Ha ezt az élményt sikerül többször is megismételni, már magától menni fog a dolog, akár többször is egymás után.
Így utólag elegendő, ha a nő elhatározza a dolgot és anélkül, hogy külön közölné szándékait a párjával, tudja úgy irányítani a szeretkezést, hogy mindkettőjük kudarcélményét elkerülve, egyszer csak úgy összejöjjön.
Nálam némi lemondással járt, mert az egyéni próbálkozásaimnak sokszor az lett az eredménye, hogy már a hagyományos módon sem jutottam el a csúcsra, de megérte.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!