Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rászoktam a zuhanyrózsára?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rászoktam a zuhanyrózsára?

Figyelt kérdés
Heti 4-5x csinálom és el megyek. De már ettől is lassan megyek el. Jó ha a barátom kinyal, de nem megyek el. Ha kézzel csinálom magamnak nem megyek el. Ha ujjazom magam isteni,de nem megyek el. Ha szexelünk az olyan jó érzés(nem túl jó)..de attól se megyek el. Szerintetek azért van hogy semmitől nem megyek el mert az túl intenzív?(régebben szerintem simán elmentem volna...most olyan kiéltnek érzem magam..borzasztó érzés:S) és most mit lehet tenni?
2011. márc. 19. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
akkor próbáljátok análba
2011. márc. 19. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, hozzászoktál sajnos az erős ingerhez. Kérdezz meg egy szexológust, de ne aggódj, nem visszafordíthatatlan.
2011. márc. 19. 19:23
 3/11 A kérdező kommentje:
De tényleg nagyon jó ha nyal. Csak egyszerűen elmenni nem birok...mondjuk nem rég óta élek szexuális életet szval én arra gondolok, hogy elengedni se tudom magam annyira...de fogalmam sincs :S
2011. márc. 19. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen semmi egy hónapig, utána fél perc alatt remegve fogsz elmenni garantálom
2011. márc. 19. 19:33
 5/11 kicker ***** válasza:
Először is nem akarlak rémisztgetni,de a zuhanyrózsa a nem kevés baktérium és gomba igazi édenkertje.Az egészségről ennyit.A lányok esetében mimnél erősebb a nagy felületen történő inger annál hatékonyabb az hogy erre rászoktál az nem azt jelenti hogy ezzel elnyomja és csak a hasonló vagy ennél erősebb ingerrel tudnád kiváltani magát az orgazmust.Azt nem tetted hozzá hogy a zuhanyrózsa kommandó előtt volt-e már orgazmusod bármilyen formában.Ha nem akkor valóban feltételezhető hogy a csikló és a körlüli terület érzékenyebb viszont minden más orgazmus is elsajátítható.Vannak speciális esetek mikor nem de az elég ritka.A lényeg sok gyakorlás minden formában pároddal legyél őszinte és irányítsd esetleg külső eszközt is be vehetsz a játékba.
2011. márc. 19. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Az előzőnek:Annyi gomba a kád felületén is van,az pedig belemosódik a fürdővizbe amiben megfürdünk,mégsem kapunk csak elvétve fertőzéseket.

A hüvelyeddel kapcsolatos élvezet alapján lehet hogy 1 g-pont vibrátor lenne az orgazmusokhoz vezető eszköz nálad.

Vagy anállal próbálkozni a partnereddel vagy vibrivel,idézek egy lánytól,akinek bejött, egy másik fórumból:

"Képzeljétek, egy kollégiumban laktam Budapesten egy hétig, 4 lány társaságában.

Egy este sokáig fenn maradtunk és beszélgettünk szexről, fiúkról. Aztán előkerült az anális szex. Az egyik lány elmesélte, hogy jogi karra jár az ELTE-re és a szobatársak esténként vibrátort dugnak az ánuszukba és úgy élveznek. Mi is kipróbáltuk és az kell mondjam, nagyon élvezetes volt.

Az életembe nem éreztem ilyen gyönyört.

Mennyei érzés volt. Nagyon sok nő nem itéli el az anális szexet, hanem kívánja is. "

2011. márc. 19. 20:15
 7/11 acel ***** válasza:
Rászoktál az egyértelmű de szerintem próbáld meg hogy elsősorban szokj le a zuhanyról és agyilag hangolódj rá nagyon is a barátodra! nomeg arra hogy ne csak testileg élvezz el hanem agyilag is "irányítva" Szerintem ez lesz a megoldás. Aztán csak gyakorolni gyakorolni gyakorolni!!! :)
2011. márc. 19. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:

20:15 vagyok

Hátha ez is segit,az Index fórumában találtam:

A férjemmel idestova 9 éve vagyunk együtt. Ezidő alatt többször is megpróbálkoztunk a G-pont rejtelmeinek felkutatásával, ámde nagyon sokáig sikertelenül. Feladtuk, majd újrakezdtük, ismét feladtuk, de aztán megint újrakezdtük és így tovább.

Én a magam részéről mesének véltem az egészet, a sorozatos kudarcot követően sokáig nem is foglalkoztam vele, mígnem egy 60 év körüli barátnőm adta tovább a saját kezdőknek szóló módszerét, amelyet aztán az idő múltával folyamatosan tovább lehet fejleszteni.

Szóval, aki még nem élte át a G-pont ingerlésével előidézett hüvelyi orgazmust az ne rohanjon ajtóstul a házba.

Az előkészületek:

A hölgy gyakorolja szorgalmasan a hüvely izmainak összeszorítását, majd elernyesztését. Ha már maga a mozdulatsor is izgalmat okoz, és erőlködés, koncentrálás nélkül működik, lehet folytatni a következő lépéssel. Ez persze hetekig is eltarthat.

Hozzuk a hölgyet a jól bevált módszerrel (pl. csiklóingerléssel) orgazmus közeli állapotba, de mielőtt ez bekövetkezne, a pasi kézzel, vagy szerszámával hatoljon be a hüvelybe és lassan, de ritmusosan csusszanjon ki-be, miközben a párja a már jól begyakorolt hüvelyizomzat szintén ritmusos összeszorítását, majd elernyesztését végzi.

Ha nincs egyéb akadályozó tényező bekövetkezik a várva-várt plafont repesztő orgazmus.

Ha ezt az élményt sikerül többször is megismételni, már magától menni fog a dolog, akár többször is egymás után.

Így utólag elegendő, ha a nő elhatározza a dolgot és anélkül, hogy külön közölné szándékait a párjával, tudja úgy irányítani a szeretkezést, hogy mindkettőjük kudarcélményét elkerülve, egyszer csak úgy összejöjjön.

Nálam némi lemondással járt, mert az egyéni próbálkozásaimnak sokszor az lett az eredménye, hogy már a hagyományos módon sem jutottam el a csúcsra, de megérte.

2011. márc. 19. 20:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást. :) Erről a hüvely tornáról már annyit halottam, most már tényleg belevágok! :D
2011. márc. 19. 22:08
 10/11 kicker ***** válasza:
Valóban a felületén is megtalálhatóak a letelepedések csupán egy különbséggel nem annyi és egészen biztos valószínűsíthetem hogy nem rajta hanem benne fürdesz így a veszély mértéke jóval alacsonyabb mint ha közvetlenül a test ami jelen esetben a nemi szervnek teljes illetve részteljes felületén való tartása és itt akár 10-20 cm való távolság szinte egyenlő a zéró távolsággal.Nem említeném meg ha rosszakaró lennék csupán némi elővigyázatosságra intek.A másik része ne feledd hogy a női nemi szerv nyitott habár biológiailag igen jó védelemmel van ellátva mégis és sokkal sérülékenyebb felesleges ezt még tovább fokozni.
2011. márc. 19. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!