Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez hogy megy óvszer nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy megy óvszer nélkül?

Figyelt kérdés

Nemrég irattam fel fogamzásgátlót, mert elég rendszertelen volt a menstruációm én meg mindig idegbajt kaptam hogy akkor most mi van? Mert hát kiszakadhat a gumi vagy ilyesmi. Most hogy nincs szükség óvszerre...vagy nem lesz, az hogy megy nélküle? Amikor elmegy a srác akkor nem folyik ki minden meg ken össze mindent?

L/18

2011. márc. 19. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
De kifolyik ha elmegy ezért amikor elmenne vegye ki és hasadra vagy a hátadra élvezzem így nem fog kifolyni semmi alul. Ha a gumi elszakad akkor nincs semmi ha rendesen veszed a bogyót. De teljesen fölösleges ilyenért bogyót iratni ha nincs semmi bajod nem min1 mikor jön meg
2011. márc. 19. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is aggódnék ha nemjönne meg időben.. sokaknak azért írja fel a doki a fogamzásgátlót, h rendszeres legyen a menstruációja. Nekem is így lett az. Amúgy igen , ha belédélvez,akk kifolyik, ilyenkor előre odakell készíteni egy zsepit.. ennyi.. én utánna leszoktam fürdeni is! De nyugodtan belédélvezhet, amúgyis nagyobb az élvezet mind a 2-öknek!!! én 16 éves korom óta szedem... 19L
2011. márc. 19. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy kivegye! Ha megtanuljátok, hogy egyszerre menjetek el, az a legjobb. A puncit arra találták ki, hogy beleengedjék az odavaló anyagot. Ott a helye. Gumival már el sem tudnám képzelni. Nem rögtön folyik ki. A sperma először olyan, amilyennek látni szoktad, sűrű, vagy kevésbé sűrű, de nem nagyon folyékony. Néhány perc ( 5-10) múlva , azonban teljesen elfolyósodik, vízszerű folyadék lesz. Na akkor folyik ki. De nem sok az egész.
2011. márc. 19. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell ezzel foglalkoznod.

A te nedveid is hasonlóan viselkednek majd, és éppúgy fogsz folyni, mint a fiú (valószínűleg spriccelni nem fogsz, de még ez is előfordulhat).

De egy jó szexnél nem ezzel fogtok foglalkozni.

Ha zavar, tegyél magatok alá egy törölközőt.

És utána se pattanj fel azonnal, mert nagyon jó dolog összebújni és csak heverészni, egymást átölelve...

2011. márc. 20. 03:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Énis szedek fogamzásgátlót, de a barátom sosem élvez belém. Bárhova lehet, de nemtudom, őt is zavarná meg engem is, ha belém élvezne.:)
2011. márc. 21. 19:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!