Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelsz vagy felelsz? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Msn-en egy fiúval felelsz vagy felelszet játszok de nem tudom mit kérdezzek.Ötletek?:D2011. márc. 19. 19:10
1/15 anonim 

válasza:

bu zi vagy? ( ne mond hogy nem mert tudom hogy igen ) na erre mit ír
2/15 anonim válasza:
pff XD ilyen kérdést b-meg XDD. amugy van pár tippem.
Pl korotoktól függően h csinálta e már, meddig menne el hamár ide írod a szex kérdéshez..
3/15 A kérdező kommentje:
ilyet nem kérdezek tőle -.-''
2011. márc. 19. 19:12
4/15 A kérdező kommentje:
Azokat már megkérdeztem :D
2011. márc. 19. 19:12
5/15 anonim 

válasza:

Amit akarsz...bár ez a kérdés nem idevaló...kérdezni nagyon sok mindent lehet...
6/15 anonim 

válasza:

Na mennyé innen el gyorsan fent olvasd el előtte a piros szöveget és nézd meg a diák igazolványodon a születési évet. Fogd meg a számológépet üsd be 2011 - a születési éved ha 18 nál kevesebbet kapsz akkor vedd az ujjad a szádba szorítsd a csicsist és tente
7/15 A kérdező kommentje:
A kérdést direkt ide írtam :)
Hub*zdmeg -.-''
2011. márc. 19. 19:15
8/15 anonim 

válasza:

kérdezd meg hogy téged megdugna-e
9/15 A kérdező kommentje:
Tudom h megdugna ha járnánk és idősebbek lennénk (egy kicsit):D
2011. márc. 19. 19:49
10/15 anonim válasza:
kérdezd meg, mi a horoszkópja
arról mindig lehet beszélgetni
mondd meg a te horoszkópod is
és csinálj úgy, mint cigányasszony az aluljáróban
MONDD, hogy mennyire összeillőek a jegyeitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!