Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor ideális?
Figyelt kérdés
Harmincas korosztályban mikor "illik" hanyadik randin lefeküdni valakivel? Egyikünknek sem az első kapcsolata már, de nem akarok megközelíthetetlennek tünni, de ugyanakkor azt sem szeretném, ha könnyen kaphatónak tartana. 32/N
Tudom, hogy én illetve mi döntjük el, csak kiváncsi vagyok a véleményekre!
2011. márc. 19. 19:06
1/5 anonim 

válasza:

sztem ismerkedjetek, aztan par hónap utan.. én harmincéves koromban is igy csinalnam.. noha, még csak 21 vok, nem akarok okoskodni.. csak leirtam h h gondolom :)
2/5 anonim 

válasza:

Akár az első napon, nálam majdnem mindig így történt és attól függetlenűl éveket jártam mindegyikkel.
3/5 anonim 

válasza:

Ha jó emberismerő vagy és nincs kizáró ok, akkor a második találkozás alkalmából már bekövetkezhet. Meggyőződésem és tapasztalatom, hogy nincs különbség, ha vártok a 125. alkalomig. Bár valószínű, hogy 125 találka után, már soha nem akartok majd együtt lenni. Tehát, ha a kapcsolat reményteljes, akkor mindent bele kell adni! Apait, anyait!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 19. 22:56
5/5 anonim 

válasza:

Kérdezd meg, hogy ő mit gondol erről! Ő is egy sekélyes idióta aki nem tiszteli a nőket, és elvárja hogy hülye sztereotípiáknak feleljenek meg, hogy ne nézze le őket?
Ha kívánod őt akkor feküdj le vele! Ennyi!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!