Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mindig csak a bunkó paraszt pasik tudnak megkörnyékezni. Ha pedig akad mégis valaki, aki értelmes, az túl félénk.

25 hosszúság, 7 átmérő, cm-ben..
biztos ami biztos, de még a 18 évesnek írtam volna..
:D

Szerintem egyszerüen rossz közösségbe jársz.
Ezzel nem megbántani akarlak vagy ledegradálni, de ezt saját magamon tapasztaltam.
Nekem is mindig gondom volt, csak ugye Férfi lévén a Nökkel, mert úton útfélen, pénzéhes, primitív "Nökkel" hozott össze az élet. Az elsö 2 mondat után nem volt kedvem tovabb beszélgetni, mert érdektelen volt mind, mint a 7 éves ovodás kislányok és a 30 éves rutinos rib@ncok totális keveréke. Mit ne mondjak, érdekes elegy az fix.
Na, de mindegy. Elkezdtem járni nyelviskolákba tanulni és sok kifejezetten értelmes Nöt ismertem meg, Férfiak is értelmesek voltak, hiszen egy hülye sem akar magától valami extra nyelvet tanulni.
A másik, hogy önkéntesként dolgozok egy alapítványnál és így nagyon sok új emberrel kerültem kapcsolatba. Velük élvezet eltölteni az idömet, mert értelmesek, van beszédtéma és a legjobb emberek akiket csak el tudok képzelni az már csak a ráadás, hogy iszonyat sok szép Nö van köztük.
Úgyhogy szerintem keress valami kulturált társaságot és fogsz találni normális palit.
Rám is sokan azt mondják, hogy nem vagyok normális, mert van akinek gáz, hogy segítek másokon. Nekem meg ez az életem egy része.
22/F

Ismerős, bár én asszem jól érzem magam egyedül. Azt hiszem,hogy a gond az, hogy azok akik a kérdésedet meg tudnák válaszolni, nem írnak ide. Ide szinte csak tizenévesek irkálnak, akiknek nincs tapasztalatuk,és a te kérdésedet sem tudják ezáltal megoldani. A problémád a görcsölésből adódik szerintem. Legyél laza, a bunkókat észre se vedd, vagy rázd le, értelmes vagy,menni fog :)
Az érettebb férfiak nem félénkek és hidd el nekem, ha nem keresed őket, rád fognak találni :)

Ne járj olyan helyekre, ahová a bunkó pasik. És táráááá meg is oldódott a problémád!
31/F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!