Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A kölyökképű vagy a markáns arcú fiúkat, férfiakat szeretitek jobban?
+A sportos vagy az átlagos test izgat titeket inkább?
+Írjatok,lécci kort és,hogy mekkora az a korkülönbség,amikor még belemennétek egy kapcsolatba egy férfival?(+-ba és -ba egyaránt)

1. Nekem jöhet mind a 2 típus. Ha valami megfog benne, akkor mindegy, hogy "édes" vagy férfias.
2. Ez is helyzettől, vagyis inkább sráctól függ. Nem baj, ha sportos teste van, de ha nem, hát nem halok bele. És kicsit nem gond, ha van rajta egy kis fognivaló. :)
3. 20L, fiatalabb ne legyen nálam, az 100, idősebb... hát... olyan 6 év talán?

1. legyenek férfias arcvonásai, de "huncut", kisfiús mosolya, tekintete
2. átlagos inkább...
3. 22/L vagyok, és mondjuk olyan 20-27 közötti az ideális, de azért nem ragaszkodom hozzá ennyire pontosan

1. Arcra mindegy! Ha valakinek arányos, szép arca van, akkor lényegtelen hogy az inkább kisfiús vagy férfias. Azért szeretem ha nem nézik a páromat 16 éven alulinak! :)
2. A testalkattól is csak annyi elvárásom van, hogy ne legyen az illető csont sovány, de túl kövér sem. Én szeretem a macis alkatot, de a sportosat is, az a lényeg hogy jól hozzá lehessen bújni anélkül hogy a csontjaink összekocognának! :)
3. 20 éves vagyok, max 18-9 év az alsó korhatár, de inkább 19, a felső az max 30.

1. Kölyökképű srácokat szeretem inkább.
2. Átlagos testalkat már teljesen megfelel, a vékony vádli olyan morbid.
3. A barátommal hat éve vagyunk együtt, 12 évvel idősebb nálam. Ez pont elég, szóval max. 12 év korkülönbség. :)

1. Is-is. :) Én úgy vettem észre,hogy eddig mindig a férfiasabb arcú pasikat néztem meg.De tetszett meg olyan is , akinek kicsit férfiasabb de aranyos arca volt.
2. MIndkettő tetszhet. Volt hogy vékony srácok is tetszettek. Ha izmosról van szó, akkor ne legyen túl izmos csak legyen rajta egy pici. :) Az épp elég.
3. Én 19 éves vagyok. Mekkora a korkülönbség. Hát nem tudom. Nem kerültem még kapcsolatba idősebb pasikkal,így fogalmam sincs hogy reagálnám le. De talán max 7-8 év lenne amit bevállalnék.

micsoda kérdések?! =)
én jobban szeretem az olyan pasikat, akiknek markáns vonásaik vannak, férfiasabbak. akiknek izmosabb a testük, de legalábbis "sportosak" annyira, hogy elbírjanak 3 szatyrot, és nem pocakosodnak idő előtt. =) én 20 vagyok, és a max. mondjuk... 25-26. persze, nem csak ennyin múlnak a dolgok. =)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!