Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek minden rendben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden rendben?

Figyelt kérdés
2 hónapja élek nemi életet a párommal, az első hónappban még megjött és most késett. Nagyon elkezdtünk parázni hogy mivan ha terhes vagyok ?! mert volt 1x 2x hogy nem használunk gumit.deh viszont kivette jóóval elötte mielött gáz lett volna..a menzeszem eddig nagy általában jól jött ki /kb. 25-27 nap./ .. és ma sex közben elkezdtem vérezni.. és azthiszem megjött. szóval akkor nemlehetek terhes ugye?
2011. márc. 19. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Az előváladéktól is lehetsz terhes, bár nem annyira nagy az esélye. De ha jól értem akkor most megjött, nem?
2011. márc. 19. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz terhes lenni, akkor ne szorakozzatok ilyesmikkel. ennyi..
2011. márc. 19. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, megjött.
2011. márc. 19. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
ha meg is jött, még nem biztos semmit.. csinalj tesztet. és legyél felelősségteljesebb, ha nem akarsz gyereket.
2011. márc. 19. 18:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!