Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexuális élet hiánya miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális élet hiánya miatt alakulhatnak ki parafíliák?

Figyelt kérdés
25/F, nem volt még barátnőm, se szexuális kapcsolatom. Parafíliákból, fétisekből viszont egyre több van ahogy idősödök. Nem tudom van-e összefüggés.
2011. márc. 19. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. "Pótlékot" keresel, tudat alatt.
2011. márc. 19. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze. Előfordul ilyen, akinek annyira hiányzik a szex az életéből,hogy abberált lesz belőle.
2011. márc. 19. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy az agyam több "lehetőséget" akar adni a kielégülésre. De ez annyira nem egészséges.
2011. márc. 19. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy parafília, az amire vágysz!

Amúgy meg a kialakulást szerintem nagyban segítheti a hiány de tuti hogy nem kizárólagos okozója!!!

2011. márc. 20. 01:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem pl egyre jobban érdekelnek a tini diáklányok, és a barátnőm is eléggé elhanyagol, de már nem izgat fel a saját farkam pl.
2011. márc. 20. 01:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Basszus...Mintha csak én írtam volna a kérdést.

Az én problémám ugyan ez, és nagyon régre nyúlik vissza, de ezt egyedül egyszerűen nem tudom megoldani. Pszichológusra pedig nincsen pénzem. Ha neked van, akkor azt javaslom, hogy ne habozz, mert ez az élet SEHOVA SEM VEZET.

Mindig oda lyukadok ki, hogy ennyi volt, nem birom tovább, és ha nem lennének szeretteim, azt hiszem már régen megtettem volna.

2011. márc. 23. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

tegnap 20:22

Miért neked miben merül ki a parafília fogalma? Mi alakult ki nálad?

2011. márc. 24. 23:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!