Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves fiúknál milyen a reggeli merevedés?
Pfff ezt aztán az okos kérdés.
Olyan hogy feláll fasz.
Mindennap van.
1 óra 18 perc és 26 másodperc múlva múlik el.
Addig ülök amíg el nem múlik, vagy hosszabb zsebes felsőt veszek fel, és a kezem a zsebbe van.
Egy kis merevedésem minden reggel van, dehát fiuból vagyok.
17/f
Nemtudom milyen osztályod lehet ha nálatok az ciki , hogy áll a bré.. :)
Kérdésedre: Áll a faszom egész délelőtt. Ha azt akarom , hoyg ne áljon akkor önuralomal eltudom nyomni az erekciót.
Ha meg nem tudom elnyomni mert nem mindig sikerül akkor a boxerrel odaszoritom a hasamhoz és vuala 1perc mulva már kókad :) Remélem segitettem a kérdésedben!!!
16/F
igen minden nap van..1-óra alatt múlik el..kemény érzés..osztálykirándulásra pedig nem megyek mert feláll a f@szom reggelente:)
kielégítő volt a válasz te ritka hülye:)
Hát sokszor elég kellemetlen, ezért is szoktam a pizsoma alá boxert venni és minél hamarabb átöltözni normális nadrágba, de 1 óra alatt el szokott múlni, kivéve ha még rárántok mert nem bírom megállni :)
15/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!