Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A menstruációm már 6 napja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menstruációm már 6 napja késik,13-án kellett volna megjönnie és most 19. -e van. Kb.4. -e tájban feküdtem le a párommal. Ha a tesztem negatív lett, védekeztünk, speriumölő gyógyszert szed akkor miért késik?

Figyelt kérdés
És most nem értem, 3 nap késés után vettem egy tesztet, ami kimutatja a 3napos terhességet, negatív lett, nincsenek tüneteim, nincs mellfeszülésem, stb. Talán a fehérfolyásom több mint szokott lenni, védekeztem a barátommal(óvszer)emellett ő szed spermiumölő gyógyszert, a teszt negatív lett mégis késik. Hormonzavar vagy valami más? Segítsetek légyszíves mert aggódom...Van okom rá?
2011. márc. 19. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs okod rá, ez a kis idő késés még belefér.
2011. márc. 19. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
az idegességtől nekem is volt h késett több mint 1 hetet is... csak nyugi és meg fog jönni:)
2011. márc. 19. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet holnap,aztán menj orvoshoz,szerintem.Nem írtad hány éves vagy,de felnőtt korban egy hét késésre már odafigyelnék(csak a rossz tapasztalataim miatt mondom).
2011. márc. 19. 11:46
 4/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, ilyen korban elméletileg még gyakran előfordul az ilyesfajta késés, szerintetek terhes vagyok? Hisz a teszt csak negativ lett =O
2011. márc. 19. 20:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!