Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kevesebbet szexeltek 3-4 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebbet szexeltek 3-4 év után mint a kapcsolatotok elején?

Figyelt kérdés

Mi 4éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk, néha fura érzés tör rám. Szeretem,imádom a párom, a vágy sem tűnt el, de lecsökkent.Úgy érzem azért mert már más dolgok is előtérbe kerültek nem a szex a legfontosabb.

Az a kérdésem hogy normális ez? A barátom szerint minden rendben van köztünk. Próbálunk mindig valamit újitani, de néha nekem néha neki nincs kedve hozzá. Normális ez?

De azért a heti minimum 3 szex mindig megvan. Legtöbbször több is.

23L

2011. márc. 19. 11:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez teljesen rendben van egy kapcsolatban:) kicsit ki kell mozdulnotok másokkal is (nemúgy értem:D) és ha már hiányzotok egymásnak az mééég jobb. amúgy szerintem tényleg rendben van a kapcsolatotok:)
2011. márc. 19. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális, ne aggódj. Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal, 3 éve együtt is élünk, és nálunk is csökkent az együttlétek száma. Az elején még minden nap szeretkeztünk, akár többször is, most már átlagban heti 3-4 alkalommal. Természetes, hogy a kapcsolat előrehaladtával más dolgok is előtérbe kerülnek. Persze a szex is nagyon fontos, de nem a legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Nincs ezzel semmi gond, amíg mindketten úgy érzitek, hogy elég a heti 3-4 együttlét.

25/L

2011. márc. 19. 11:08
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi...valahol tudom hogy nincs gond...csak néha idegeskedek hogy talán velem van a gond...mert a kapcsolat elején mikor mi is egy héten 2x-3x találkoztunk akkor volt hogy egy nap többször is csináltuk.
2011. márc. 19. 11:10
 4/9 IQnindzsa ***** válasza:
Párkapcsolatra válogatja. Szerintem ez rendben van. Az exemmel 4 év után heti 4-5 volt még a legvégén is. A kezdeti napi 4-5 alkalomhoz képest arányos csökkenés ez nálatok. Szerintem no para amíg szeretitek egymást! :P
2011. márc. 19. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is normális. Már nincs meg az újdonság ereje, de van helyette más: mindennapi apró örömök.
2011. márc. 19. 11:29
 6/9 anonim válasza:

nállunk néha egy héten 1szer ez rendben van mondjuk nekunk van két kicsi de fiatalok vagyunk

20/L

2011. márc. 19. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Ugyan mi még nem élünk együtt,de szintén 4 éve vagyunk együtt és annyiszor szexelünk,ahányszor találkozunk :) Az utóbbi időben kevesebbet találkozunk,ezért a szex is kevesebb,mint az elején,de még mindig van olyan,hogy egy nap többször is egymásnak esünk. Az átlag nálunk is a heti 4 és szerintem ez pont jó.

19/L

2011. márc. 19. 14:00
 8/9 anonim válasza:
11:29 nagyon tetszik a hozzászólásod,és igazad van :)
2011. márc. 19. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
mi majdnem 4 éve vagyunk együtt, és már nincs annyi szex se, mint nálatok, heti 1-2, de nálunk ez másnak is betudható volt, betegség miatt nálam eléggé csökkent az igény, viszont a páromat imádom a mai napig, remélem, még javul a helyzet, de nálatok ez tök normális:)
2011. márc. 19. 22:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!