Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet szexeltek 3-4 év után mint a kapcsolatotok elején?
Mi 4éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk, néha fura érzés tör rám. Szeretem,imádom a párom, a vágy sem tűnt el, de lecsökkent.Úgy érzem azért mert már más dolgok is előtérbe kerültek nem a szex a legfontosabb.
Az a kérdésem hogy normális ez? A barátom szerint minden rendben van köztünk. Próbálunk mindig valamit újitani, de néha nekem néha neki nincs kedve hozzá. Normális ez?
De azért a heti minimum 3 szex mindig megvan. Legtöbbször több is.
23L
Ez teljesen normális, ne aggódj. Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal, 3 éve együtt is élünk, és nálunk is csökkent az együttlétek száma. Az elején még minden nap szeretkeztünk, akár többször is, most már átlagban heti 3-4 alkalommal. Természetes, hogy a kapcsolat előrehaladtával más dolgok is előtérbe kerülnek. Persze a szex is nagyon fontos, de nem a legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Nincs ezzel semmi gond, amíg mindketten úgy érzitek, hogy elég a heti 3-4 együttlét.
25/L
nállunk néha egy héten 1szer ez rendben van mondjuk nekunk van két kicsi de fiatalok vagyunk
20/L
Ugyan mi még nem élünk együtt,de szintén 4 éve vagyunk együtt és annyiszor szexelünk,ahányszor találkozunk :) Az utóbbi időben kevesebbet találkozunk,ezért a szex is kevesebb,mint az elején,de még mindig van olyan,hogy egy nap többször is egymásnak esünk. Az átlag nálunk is a heti 4 és szerintem ez pont jó.
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!