Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ezzel a pedofillal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a pedofillal?

Figyelt kérdés

A kishúgom most 12 éves (7.-es) én most vagyok 18. Mostanában furcsán viselkedett, többször magába fordult. Tipikus kedves aranyos kislány, akit mindenki szeret. Sokszor kérdeztem mi van vele, de nem mondott semmit. Tudom ronda dolog, de féltettem, úgyhogy kikutattam a naplóját és olyanokat találtam benne... úristen. ez egy bátyónak a legrosszabb. a sulinkban van egy 40 éves tesitanár(ő az igazgató is), aki nagyon jóban van a lányokkal, és mint kiderült a húgomat is szokta zaklatni. Beszéltem a hugommal, és elmondott mindent.Ez az EMBER olyanokat csinál, hogy behívatja magához, h látta órán, hogy furcsán áll a gerince, meg kéne nézni. és akkor levetkőzteti melltartóra (szegénynek nincs is még mit tartania benne) jól letaperolja, meg olyat is mondott h nagyon vékony, többet kéne itt, meg itt edzenie (közben persze jól végigfogdossa)

Forr az agyvizem, nem tudom, mit csináljak. Állami gondozottak vagyunk, ezek itt nem foglalkoznak velünk, én legszívesebben szétverném a fejét... zűrös gyerek vagyok, nem hinne nekem senki. A húgom azt mondja, nem akar róla beszélni senkivel, nem mondja el senkinek, totál tanácstalan vagyok, érte bármit megtennék, ő nekem az egyetlen, és féltem attól a ... g*citől. verjem agyon, szökjünk el, vagy mi legyen? másik suliba nem engednek át.

2011. márc. 19. 10:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

lehet csak tényleg szakmai dolgok miatt "tapizta" végig. én is lány vagyok, abban a korban hajlamosak vagyunk túlreagálni az ilyet. pontosan HOL tapizta végig?

amúgy nekem is volt orvosi vizsgálat, ahol elég alaposan megnéztek minket, igaz, nő volt és nem egyedül mentünk be.

ha ez a hugodat nagyon zavarta, akkor fel kell jelenteni, aztán majd kivizsgálják, de én azt mondom beszélj azzal a pasassal mielőtt lejárató kampányt kezdenél és nézd meg jó ALAPOSAN A REAKCIÓIT

22/L

2011. márc. 19. 10:17
 2/17 Norb66 ***** válasza:
63%

1.: Kislányt pszichológushoz. (ha neki is elmondja, a pszichológus tudni fog segíteni, és így hinni is fognak neked)

2.: Ahol ezt csinálja: kamerát

3.: Feljelentés a rendőrségen

4.: Szólni az igazgatónak.

Agyonverni ne verd, mert akkor lecsuknak.

2011. márc. 19. 10:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
1. vok. HIGGADTAN beszélj vele. elég az is ha csak megijeszted, mert általában ha felmerül a pedofília vagy nemi zaklatás gyanúja, akkor minden férfi berezel
2011. márc. 19. 10:18
 4/17 anonim ***** válasza:
68%

Feljelentheted a pacekot. Nyugodj meg, az ilyen ügyeket elég komolyan kezeil ahhoz, hogy ne tudják le azzal, hogy "zűrös gyerek, biztos hazudik".

A húgoddal és a többi sértett lánnyal valószínűleg beszélne egy pszichológus, aki anélkül is megtudná állapítani, hogy mi történt, hogy a húgod elmondaná neki ugyanazt, mint neked.

2011. márc. 19. 10:19
 5/17 anonim ***** válasza:
22%

Ha igaz, ez nagyon duri.

Itt valami gyermekvédelmishez kellene fordulni, sztem mindenképpen hivatalos úton, ha önbíráskosz, az semmi jót nem fog eredményezni.

Az alábbi meg nem tanács akar lenni, csak nekem is felforr az agyvizem ilyesmitől:

Mondjuk ha van több haverod aki benne van ilyesmiben, el lehetne kapni a tanár urat valami kihalt helyen, aztán elmagyarázni neki, hogy mi a tisztesség..

Basszus.. inkább nem is ragozom.

2011. márc. 19. 10:20
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

10.20 as

"el lehetne kapni a tanár urat valami kihalt helyen"

remélem ezt te se gondoltad komolyan -_-

2011. márc. 19. 10:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elképzelhető, hogy tényleg molesztálja. Nyilván tudja, hogy állami gondozott, nem fog a szüleinek panaszkodni. Csak van valami nevelőtök, vagy ilyesmi akinek el lehetne mondani ezt az egészet? Tényleg elég kilátástalan a helyzet, de ezt akkor sem szabad ennyiben hagyni. Egy életre tönkreteheti a húgodat lelkileg. Tudom te már felnőttnek számítasz, de írtad, hogy nem vennének komolyan, szóval mégiscsak szólni kéne valakinek és rábeszélni a húgodat, hogy mondja el neki mi történt.
2011. márc. 19. 10:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló: ilyen helyeken nem úgy működik a dolog, hogy odamegy a kedves diák a tanárhoz és megkérdezi, tényleg így volt-e. Csak maga alatt vágná a fát. Van olyan ismerősöm, aki állami gondozott. Nem köszönné meg, amit kapna ez után a kérdés után.

Szerintem kérdezz meg még 1-2 lányt az iskolából, akik megbízhatóak, hogy ők is tapasztaltak-e ilyet, mert az viszont igaz, hogy ebben a korban a lányok hajlamosak ezt a kérdést túldramatizálni, mindent zaklatásnak venni. Mondjuk szerintem ebben az esetben sajnos valóban a zaklatás fog bebizonyosodni. Ebben az esetben valahogy bizonyítékot kéne szerezni, mert a ti esetetekben máshogy nem fognak nektek hinni. Nem vagyok híve a mobillal történő fényképezésnek, videózásnak, de ebben az esetben jó szolgálatot tehet. Ha már van kép/videó, akkor meg lehet mutatni a rendőröknek, + ha felteszitek a netre, elküldöd ott 1-2 helyre (mint RTL, azok mindig vevők arra, ha van valami botrány), akkor nem is hunyhatnak szemet fölötte (mert emígy sajnos előfordul, ha jóban vannak a megvádolt személlyel)

Elszökni nem érdemes, mert később ti jártok még ettől is rosszabbul.

2011. márc. 19. 10:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szólni kéne valakinek.

Vagy pszihológushoz vidd el, és ha őneki is elmondja ezeket ,akkor már tuti hinni fognak neked is és a pszihológusnak is, és utána megtehetitek a megfelelő lépéseket.

2011. márc. 19. 10:38
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem irigyellek!Igen csak erősnek kell lenned hogy visszafogd magadat.Nekem 2 gyerekem van (1lány 1fiú)úgyhogy az ilyen esetek elég érzékenyen szoktak érintni.Sok beteg állat!!Az a legjobb, ha hivatalos síkra tereled az ügyet nehogy megszívd.Viszont ha már én nem tudnám elintézni azt a beteg barmmot, akkor megkérnék rá mást.Nem agyonverni, csak jól beszaratni.
2011. márc. 19. 11:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!