Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van, aki életében sose próbálj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki életében sose próbálja ki az orális szexet, ha a párja kéri, akkor se?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 09:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

szerintem aki igazán szereti a párját, az néha belemegy a kedvéért, oda-vissza, szájba beleélvezni meg senki se mondta hogy muszáj

most lehet azt mondani, hogy "ha szereted a párod, akkor megérted hogy ő nem akarja", de erre meg én mondom azt, hogy egy puncit néha kinyalni vagy egy fütyköst néha kényeztetni (mondom, szájbaélvezés nélkül is teljesen okés) nem olyan hihetetlen nagy feladat, HA IGAZÁN SZERETI A PÁRJÁT

2011. márc. 19. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ez gyakran neveltetésből és vallásosságból fakadhat. A túl konzervatív, prűd nevelés és megszállott vallásosság vezethet oda, hogy valaki kipróbálás nélkül azt mondja: undorító.

De csak tippelek, hogy ez is lehet egy ok.

Én nem tartozom közéjük, szeretek adni és kapni is. De ezzel azért nem értek egyet, hogy ha "igazán szereted megteszed". Mert ennyi erővel, ha igazán szereted akkor elfogadod azt, hogy ő nem akarja.

Ettől függetlenül én sem értem miért ellenzi ezt bárki. De nekem pl az anál a tabu, és ugyanúgy sokan nem értik, hogy miért. Azt hiszem nem ítélkezhetünk. Ha valaki valamit nem akar, és ez a másikat zavarja, akkor el kell hagyni az illetőt. Ennyi

2011. márc. 19. 11:48
 13/16 anonim válasza:
én szeretek adni a barátomnak..és azt is szeretném,ha kapnék is..6 hónapja vagyunk együtt,én 10 alkalomból 7szer kényeztetem a számmal. ő mindig csak az ujjával. ez miért lehet?pedig nagyon szeretjük egymást,de ő valami ok miatt nem szeretne adni..
2011. márc. 19. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, a kapcsolat alapja az őszinte kommunikáció!
2011. márc. 19. 14:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Én pl nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer kipróbáljam, mert hosszú még az élet, de most egyszerűen nem akarom, nem találom természetesnek, gusztustalannak tartom, hogy a számba vegyem, lényegében ott is WC-zik meg amúgyis, mit keresne a másik nemi szerve a számban, nem éppen oda való. Aki szereti csinálni, az ezt úgy sem tudja megérteni, kár is próbálkozni vele. Viszont a nyalást sem várom el, sőt kimondottan utálom, a párom akarta, engedtem neki, de nem tetszett, ugyanúgy csak az jár a fejembe, hogy ez "gusztustalan". Ki ilyen, ki olyan ezen felesleges vitatkozni, a páromnak így is megfelel, kielégülni máshogy is lehet, a szex úgymond a természetes módján is nagyon jó, úgyhogy nem tudom miért kéne ennek problémának lennie, egy olyan kapcsolatban, ahol szeretik egymást, és nem a szex miatt vannak együtt.
2011. márc. 19. 16:05
 16/16 anonim ***** válasza:

"Kevered itt a szezont a fazonnal... A kakiszexnek mi köze az orális szexhez?"

nem keverek semmit semmivel. ezek csak példák voltak, mondj jobbat ha tudsz. a kaki szex is egy példa volt, amivel érzékeltethetem olyannak aki simán orálozik, hogy milyen valaki számára az orál, aki undorodik tőle.

lehet ezért lepontozi, utáni, hülye prűdnek nézni (pedig ezzel még senki nem vádolt közvetlen környezetemből) akkor is ez lesz az álláspontom. ti meg nem értitek meg a másikét, sajnálom, hogy ez van. de én nem ágálok az orál ellen, csak azok ellen, akik képtelenk annyi emóciót magukba gyömöszölni, hogy felfogják a másik oldal érzelmeit. hihetlenül hangzik, hogy valaki undorodik tőle? ahogy az egyik hsz-ben is megírta valaki, ódzkodnak páran attól, hogy a szájukba vegyenek olyan dolgokat, amivel más pisil. oké, meg lehet mosni, de ez a vizuális alkatúaknak nem hinném, hogy elég, mert attól még mindenki tudja, hogy mire használja az ember legtöbbször.

vagy netán megalázónak érzi. nem kell ahoz kipróbálni, hogy az emberben ilyen érzelmeket keltsen. elég egy gyerekkori emlék arról, hogy valaki úgy beszélt róla, mintha a nő alárendelt fél lenne, vagy ne adj' Isten, molesztálni akarták a nőt/férfit, és kész is.

2011. márc. 19. 16:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!