Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan lány aki meg szokta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki meg szokta kérni a barátját, hogy kinyalja?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 09:10
 1/9 Darkiee ***** válasza:

Egy csajnak ez eleg kinos, foleg ha nem ismerik meg annyira egymast...

De egy ido utan szerintem vannak lanyok akik megteszik.

Berugva meg mindenki batrabb, ugyhogy talan elofridul ilyesmi is.

Tehat van, de en nem ismerek surun ilyen csajokat, mondjuk en bi vagyok es a baratnom/baratnoim tobbsege meg mer kerni ra

2011. márc. 19. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Előfordult már, hogy így kértem a páromtól. Persze kacéran:P
2011. márc. 19. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Mármint a páromat? Emlékezeteim szerint soha nem kértem, magától megtette. :) De nyilván ha nem tenné, megkérném, persze ha épp igényem van rá.

Ő volt már, hogy kérte, van, hogy direkt megvárom, mert olyan édes, ahogy mondja... Olyan kis pironkodva, és látni rajta a vágyat. :)

22L

2011. márc. 19. 09:51
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Én se kérem soha, mert magától megteszi.
2011. márc. 19. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm csak célzásokat szokott tenni, hogy nem kérek-e egy fincsi lekváros palacsintát meg ilyenek. :P És akkor már megyek is lefelé. :P
2011. márc. 19. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátnőm meg szokott kérni. Vasárnap is feküdt az ágyon és olvasott, egyszer csak azt mondta: nincs kedved nyalogatni egy kicsit? Kb 0,5 másodperc alatt erekcióm lett és már nyaltam is. Aztán ő is bedobta magát.
2011. márc. 19. 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
ha kérni kell akkor ott már baj van
2011. márc. 19. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj ?? B*zdmeg, te éjjel-nappal folyamatosan nyalod a bnőd ??? :S Nekem is van,hogy éppen tanul és akkor megkérem ,hogy hagyja abba kicsit, mert MOST akarom. Ő ezt nem érezheti,hogy éppen mikor akarom ... tehát ha vmivel elvan foglalva akkor kénytelen vagyok a tudtára hozni. és mint ahogy azt tudni lehet , a pasiknak meg kell mondani éppen mit akarsz mert abból h ránézek nem fog rájönni :P
2011. márc. 19. 13:42
 9/9 anonim válasza:
engem a barátom nem szokott kinyalni,pedig nagyon szeretném. de nem tudom,hogy ő szeretné-e,és nem is merem megkérni rá. hogyan vezessem rá a dologra?
2011. márc. 19. 14:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!