Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a kanszag? Sokszor hallok róla, de nem tudom pontosan mi lehet.
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 08:47
1/8 anonim válasza:
Voltál-e már fiú öltözőben egy kiadós testnevelés óra után?
2/8 A kérdező kommentje:
:) nem még...
2011. márc. 19. 09:26
3/8 anonim válasza:
akkor egyszer szimatolj be és megtudod :D de sokszor elég az is, ha csak a küszöbig mész.
4/8 anonim válasza:
az az igazi átható-fojtogató-savanyú izzadtság szag.:D de boldogak a tudatlanok, örülj ennek:D
6/8 anonim válasza:
Ennyi ostoba hozzászólást...! Az ivarérett férfiak, (és a nők is) illatanyagot termelnek. Ennek illata felkelti a másik nem érdeklődését és fokozza nemi vágyat. Ezt az illatot semmiféle parfüm nem tudja elnyomni. Létezik olyan párosítás, ahol a partnerek nem viselik el egymás illatát. Ilyenkor a párkapcsolat tönkremegy. Hiába a jó külső, vagy a belső értékek, ha az illatok nem illeszkednek, nem lesz tartós kapcsolat. A nemi illatok a jó párkapcsolatban kellemesek. Az izzadtság és a mosdatlanság szaga jellemzően ápolatlanság nem azonos a "kan szagával". Ezt a témát hosszasan lehetne fejtegetni, de biztos, hogy a két nem viszonyát alapvetően az illatuk harmóniája határozza meg.
7/8 anonim válasza:
előttem szólónak! hiába ez az illatos humbug, meg a többiek leosztása, ma már a fiúk izzadtságszagára mondjuk ezt.buktapeti
8/8 anonim válasza:
Előttem szólónak: A kérdés az volt, hogy mi a kanszag. A kanszag nem az ápolatlanság szaga. Ezért nyugodtan mosakodj rendszeresen, mert a büdös izzadtságszag nem férfias, hanem primitív igénytelenség.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!