Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud el lazulni? Mit tegyek hogy ujra sikerüljön mint rég?
Figyelt kérdés
A barátnőm (15) valahogy nemtud ellazulni , akármikor , akárhogy pettingelünk nem tud ellazulni,én nagyba bennevagyok (csók nyakon stb.)errefel ő megszólal a napjáról...és így persze hogy nem kívánja hogy orálisan kielégítsem ,mert szex még nemvolt csak orál,de orgazmusa volt már és régebben nemvolt ilyen gond!Hogy tudnám helyrehozni a problémát?2009. febr. 22. 20:18
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy túl stresszes,feszült időket él és ez olvanja a figyelmet!Nem vagy túl rámenős?Próbáld ki,hogy nem kezdeményezel,előbb utóbb rátör avágy és letépi a gatyád,hidd el!Ha meg nem,akkor vagy félénk és nem mer,vagy nem vagy már Te a figyelem középpontjában!Beszélni nem kell róla,mert görcsössé teszi,és gondolom ha megjátszaná magát hogy élvezi,miközben nem is,annak Te sem örülnél!
2/4 anonim válasza:
Mindkettőtöknek az elsők vagytok, vagy már nem?
Lazulásnak meg jó lehet egy kellemes zene, gyertyák, valami romantikusabb, ha erre ő is hajlik.
3/4 anonim válasza:
Ha a napjáról akar beszélni, akkor állj le, és hallgasd meg! Nem ismerem a helyzeteteket, de nem lehet, hogy túl monotonra fogtátok a dolgot? A szexualitás nagyon addiktív tud lenni...
4/4 A kérdező kommentje:
Se neki se nekem nem az első kapcsolatom , és épp az első válasszoló tanácsába vagyok már lassan egy hete eddigeok sikerrel , csak ez nekem se könnyű mert nagyon vágyok rá OLYAN szempontból is :-)
Am. írjatok még bátran!
2009. febr. 22. 22:59
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!